V. van Dijkas: "Mes nelaikome savęs favoritais"

Virgilas van Dijkas tvirtina, kad "Liverpool" komanda yra labiau subrendusi nei praėjusių metų UEFA Čempionų lygos finale, tačiau savęs vis tiek nelaiko favoritais.

Jau šį vakarą Madride įvyks finalo kova dėl svarbiausio klubinio trofėjaus. Antrus metus iš eilės dėl titulo kovosiantis "Liverpool" susitinka su Londono "Tottenham".

Prisiminęs praėjusių metų finalą, kuriame Garethas Bale'as surengė sezono pasirodymą, Loris Karius užbaigė savo karjerą "Liverpool" klube, V. van Dijkas teigė: "Pasisėmiau patirties iš tų rungtynių. Tikiuosi, kad pavyks ją panaudoti šiais metais. Pralaimėti finale yra labai skaudu"

Lažybų kontoros ir dauguma futbolo ekspertų ryškiais favoritais laiko "Liverpool" klubą, tačiau gynėjas neabejoja, kad tokiose rungtynėse gali nutikti bet kas.

"Žmonės gali kalbėti, ką tik nori ir sakyti, kad mes turėjome geresnį sezoną "Premier" lygoje nei "Tottenham". Tai, žinoma, yra tiesa, tačiau dabar žaisime finalą ir jame gali atsitikti bet kas. Kalbame tik apie vienerias rungtynes.

"Tottenham" yra labai gera komanda, kuri turit daug stiprybių. Jie turi fantastišką vartininką, du puikius centro gynėjus ir gerai veikiančią saugų liniją.

Jie turi Victorą Wanyama, kurį aš puikiai pažįstu iš "Southampton" ir Cristianą Erikseną, kuris aukščiausio lygio futbolą žaidžia jau ištisus metus.

Puolime jie turi žaidėjus, kurie bet kada gali padaryti įtaką rungtynėse. Mes turime būti pasiruošę viskam. "Tottenham" apie mus galvoja tą patį.

Nemanau, kad mes esame geriausia komanda, su kuriame galima susitikti. Manau, kad tai bus tikrai sunkios rungtynės", – pridūrė V. van Dijkas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...