V. Slavickas: „Atrodo, kad nežaidžiau visus metus“

Marijampolės „Sūduvos“ rungtynės su „Kauno Žalgiriu“ tris kartus Lietuvos čempionams buvo ypatingos ne tik dėl taurės įteikimo ceremonijos, bet ir malonios staigmenos – Vaido Slavicko sugrįžimo į aikštę.

Per Čempionų lygos atrankos rungtynes liepos 16 d. Belgrade su „Crvena zvezda“ sunkią traumą patyręs 33 metų marijampolietis į aikštę žengė paskutinę rungtynių minutę, kai rezultatas jau buvo 4:1 šeimininkų naudai.

„Labai netikėtas dalykas, smagu, kad pavyko. Tai buvo žaidėjų ir trenerio iniciatyva. Prašė, sako, ar gali išeiti 2 minutėms? Nesutikau, sakiau, kad tik minutei, – su šypsena kalbėjo V. Slavickas. – Viskas įvyko pagal planą, rezultatas leido sugrįžti. Būčiau tikrai nežengęs į aikštę, jei tuo metu būtų buvę lygiosios, man kontaktinis futbolas dar yra labai rizikingas.“

Kai žiūrovai išvyko, kad jų mėgstamas futbolininkas ketina žengti į aikštę, tribūnose kilo ovacijų banga

„Buvo labai didelis jaudulys. Atrodo, lyg kokius metus nebūčiau žaidęs, o čia – tik šiek tiek daugiau nei 3 mėnesiai. Jaudinausi, nes dar negaliu 100 procentų pasinerti į žaidimą, reikia saugoti save“, – emocijomis dalinosi gynėjas.

Žaidėjo fizinė būklė gerėja, tačiau kiek reikės laiko kol galės visiškai grįžti į rikiuotę, V. Slavickas tiksliai atsakyti negalėjo.

„Viskas priklauso nuo medikų. Ką jie pasakys, kaip lieps toliau judėti, taip ir bus. Kol kas – reabilitacija, baseinai, treniruoklių salė. Pažanga yra, kaip matote, jau galiu po truputį bėgioti. Laukiu, kada medikai leis didinti krūvį, ir labai tikiuosi vasarį jau būti pasirengęs žaisti iš visų jėgų“, – su viltimi kalbėjo futbolininkas.

V. Slavickas su „Sūduva“ tapo 2017, 2018 ir 2019 metų A lygos čempionu. Futbolininkas teigia, kad maloniausias buvo pirmasis titulas.

„Manau, visi pasakytų, kad saldžiausias buvo pirmasis čempionų titulas. Taip, malonu, džiaugiamės ir dabar, bet to jausmo, kai pirmąkart tampi čempionu, niekas nepakartos“, – atviravo žaidėjas.

Paklaustas apie 2020 metų sezoną futbolininkas nedaugžodžiavo: „Su „Sūduvos“ vadovybe dar kalbėsime. Sakė, kad viskas bus gerai, tačiau galutinio pokalbio kol kas nebuvo, reikia palaukti.“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...