V. Čeburinas: nebuvome pasiruošę iškart atsilikti

Marijampolės „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas po rungtynių su Belgrado „Crvena zvezda“ teigė, kad komandos planus sugriovė anksti praleistas įvartis.

„Jau 8 min. atsilikome 0:1, todėl kilo sunkumų, pritrūko pasirengimo tokiam scenarijui, – pripažino treneris. – Turėjome kažkokių progų, jei būtų pavykę įmušti, gal viskas būtų buvę kitaip. Tačiau toks yra futbolas, dar prieš savaitę galimybės buvo lygios, norėjome užsibūti šioje gyvenimo šventėje, bet varžovai žengia toliau, o mes keliamės į Europos lygą. Sveikinu „Crvena zvezda“ su pergale, tai yra gera komanda, lygi visose grandyse, malonu buvo su ja žaisti ir semtis patirties. Linkime jiems sėkmės kituose etapuose.“

Paprašytas palyginti „Crvena zvezda“ su Nikosijos APOEL, V. Čeburinas komanda pavadino apylygėmis.

„APOEL labai stipri komanda, bet gal mūsų kažkiek neįvertino prieš pirmąsias rungtynes. Jei jie susitiktų tarpusavyje, reikėtų 90 minučių ir antrų rungtynių, kad sužinotume, kas stipresni“, – sakė „Sūduvos“ strategas.

2018-2019 m. Europos lygos atrankos III etape „Sūduva“ turėtų susitikti su Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija). Pirmosios rungtynės turėtų būti žaidžiamos rugpjūčio 9 d. 19 val. Rygoje, antrosios – rugpjūčio 16 d. 20 val. Marijampolėje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...