T.Tuchelis: M.Verratti yra vienas geriausių saugų visame pasaulyje

Paryžiaus "Saint Germain" treneris Thomasas Tuchelis pasidžiaugė, jog jo ekipai pavyko pasirašyti ilgalaikę sutartį su saugu Marco Verratti.

Prieš porą dienų oficialiai buvo pranešta, jog 26-erių italas padėjo parašą ant naujo kontrakto ir Prancūzijoje rungtyniaus bent iki 2024-ųjų vasaros.

"Kaip ir visada sakiau, Marco yra labai svarbus mūsų komandai. Jis - pagrindinis žaidėjas ir vienas geriausių saugų visame pasaulyje.

Visada yra galimybių patobulėti, tačiau Verratti yra itin patikimas bei futbolininkų grupėje prisiima daug atsakomybės ant savo pečių.

Žaidėjas visada galvoja apie kitus bei jų nuotaikas. Treniruoti Marco - geriausia, kas gali nutikti kiekvienam treneriui", - aiškino T.Tuchelis.

"Pateiksiu pavyzdį - jis prieš porą dienų gynęs Italijos rinktinės spalvas bei tik ketvirtadienį sugrįžęs į Prancūziją, veržėsi į aikštę penktadienio mače prieš "Nice". Galiausiai mes patys turėjome nuspręsti, kad žaidėjas privalo pailsėti."

Italijos rinktinės futbolininkas Paryžiuje rungtyniauja nuo 2012 metų ir PSG komandoje jau spėjo sužaisti 290 rungtynių, per kurias pelnė 9 įvarčius ir atliko 48 rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...