Trenerių komentarai: Čempionų Lyga (rugpjūčio 18d.)

Portalas Eurofootball.lt pateikia vakar UEFA Čempionų lygoje žaidusių komandų trenerių komentarus po rungtynių.

 

„Manchester United“ 3-1 „Club Brugge“

Louisas van Gaalas, „Manchester United“:  „Antrosios rungtynės Belgijoje nebus lengvos, kadangi jie („Brugge“) nėra paprastas varžovas. Anglijos laikraščiuose skaičiau, jog mums šios rungtynės yra lengvas pasivaikščiojimas, tačiau taip nėra. Rungtynės vis dar nenuspręstos, tačiau dėka trečiojo įvarčio įgavome daugiau pasitikėjimo“

Michelis Preud‘homme‘as, „Club Brugge“: Namuose turime mažus šansus, tad bus labai sunku. Jeigu atsakomosiose rungtynėse neturėsime savo kapitono (Timmy Simonso – aut. past.) ir centro gynėjo (Brandono Mechele – aut. past.), bei taip pat turint omenyje visus traumuotus žaidėjus, neįsivaizduoju, kaip mes galėtume įveikti „Manchester United“.

 

„Lazio“ 1-0 „Bayer Leverkusen“

Stefano Pioli, „Lazio“: Visos rungtynės buvo sunkios, kadangi „Bayer“ labai aktyviai presingavo ir staigiai atakavo. Žinojome, kad galime susikurti galimybių įvarčiams, tačiau turint omenyje progų skaičių, galėjome įmušti daugiau nei vieną įvartį. Įrodėme, jog galime žaisti šiame lygyje.

Rogeris Schmidtas, „Bayer“: Tai buvo intensyvios rungtynės. Turėjome progų įmušti, tačiau to nepadarėme. Prieš rungtynes namuose stengsimės tobulinti kontratakas ir gynybą. Pastarosiomis savaitėmis treniruotėse dirbome gerai, todėl vis dar pasitikime savo jėgomis. Tai tik 1-0 ir svarbiausia, jog žaisime namuose, kur esame labai stiprūs. Niekas dar neišspręsta.

„BATE“ 1-0 „Partizan“

Aleksandras Ermakovičius, „BATE“: Kova nesibaigė ir komandų šansai keliauti toliau vis dar yra lygūs. Galėjome praleisti įvartį, tačiau mūsų vartininkas Sergejus Chernikas dukart mus gelbėjo. „Partizan“ sukurtos progos buvo mūsų individualių klaidų pasėkmė. Manau, jog dabartinė mūsų situacija nėra nei ideali, tačiau ir ne itin bloga.

Zoranas Milinkovičius, „Partizan“: Žaidėme gerai ir susikūrėme keletą progų. Komandos pasirodymu nesiskundžiu. Pirmajame kėlinyje turėjome gerų progų įmušti, tačiau esminis faktorius, nulėmęs rungtynių rezultatą, buvo mūsų žaidėjo (Marko Jevtovičiaus – aut. past.) išvarymas. Mano žaidėjai stengėsi, tačiau dešimtyje buvo labai sunku.

„Sporting CP“ 2-1 „CSKA“

Jorge Jesus, „Sporting“: Žinojome, jog viskas šiandien neišsispręs, tačiau galėjome iškovoti ir geresnį rezultatą. Aš esu patenkintas savo komanda, tiek individualiai, tiek kaip kolektyvu. Tikiu, kad Maskvoje įmušime, tam turime pakankamai sugebėjimų.

Leonidas Sluckis, „CSKA“: „Sporting“ parodė, jog yra aukšto lygio ir labai profesionali komanda. Nors ir pralaimėjome, tačiau laukia antrosios rungtynės, kurios gali viską pakeisti. Bandėme žaisti kontratakomis ir pasinaudoti savo šansais, tačiau ne visada viskas susiklosto taip, kaip nori.

„Astana“ 1-0 „APOEL“

Stanimiras Stoilovas, „Astana“: Tai labai geras rezultatas. Ypatingas jausmas laimėti tokias svarbias rungtynes prieš tikrai gerą komandą, tačiau antrosios rungtynės bus dar sunkesnės.  Šis mačas baigėsi ir dabar noriu galvoti tik apie kitą savaitę. „APOEL“ vis dar yra šios poros favoritai. Išvykoje prieš juos žaisti bus labai sunku, kadangi namuose jie turi labai gerą palaikymą.

Domingos Paciencia, „APOEL“: „Astana“ pergalė nereiškia, jog jie dabar turi geresnius šansus nei mes. Vis dar laukia rungtynės namuose, kur turėsime savo fanų palaikymą. Jeigu suskaičiuotume komandų sukurtas progas, tai pamatytume, jog lygiosios būtų buvęs teisingiausias rezultatas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...