"Trakai" pergalingai pradėjo pasiruošimą A lygos sezonui

2015 metų sezonui besiruošiantis „Trakų" klubas pergalingai pradėjo kontrolinių rungtynių maratoną. Pirmajame susitikime rezultatu 3:1 nugalėta Lietuvos U-21 rinktinė, kuri netrukus keliaus į Rusiją ir ten dalyvaus Sandraugos turnyre. 

„Riteriai" šiose rungtynėse žaidė dviem skirtingomis sudėtimis - pirmajame su Mariumi Rapaliu, Deividu Česnauskiu, Dmitrijumi Koubu, Luku Kochanausku, peržiūroje dalyvaujančiu Edvardu Gaurilovu ir kitais; antrajame - su Pauliumi Grybausku, Jurijumi Mamajevu, Dariumi Miceika, peržiūroje dalyvaujančiu jaunių rinktinės futbolininku Donatu Šėgžda ir kitais. 

Trakiškiai šioje akistatoje negalėjo remtis dviem „savais", nes Justinas Januševskis ir Povilas Malinauskas gynė rinktinės garbę. 

Pirmasis kėlinys klostėsi apylygiai. „Trakų" sudėtyje išsiskyrė peržiūroje dalyvaujantis Artiomas Gurenko, kuris keliais gražiais perdavimais komandos draugams suteikdavo progas pasižymėti. Po vieno iš tokių perdavimų pirmąjį šio sezono „Trakų" įvartį pelnė L.Kochanauskas. 

Po pertraukos žaidimo gijos priklausė trakiškiams, kurių žaidimui dirigavo J.Mamajevas, D.Miceika bei puikias rungtynes sužaidęs Andrius Lipskis. Atskiro paminėjimo vertas ir legionierius iš Ukrainos Ivan Lukaniuk, kuris ne tik uždirbo 11 metrų baudinį (jį realizavo J.Mamajevas), tačiau ir pelnė trečiąjį komandos įvartį. 

Kitas draugiškas rungtynes „Trakai" žais sausio 31 dieną su Kauno „Stumbru".

fkt.lt