"Trakai" į savo gretas pasikvietė puolėją iš Rusijos

Savo CV pėdsaką stipriausioje Rusijos lygoje turintis, savo šalies jaunimo rinktinėse žaidęs, o pastarąjį pusmetį Ulianovsko “Volga” ekipoje praleidęs Dmitrijus Otstavnovas jungiasi prie A lygos prizininkų “Trakų” bei tokiu būdu bandys užkamšyti skyles puolimo grandyje.

“Agentas pranešė, kad yra galimybė prisijungti prie Europos turnyre dalyvausiančios ekipos ir aš sutikau. Tiesa, prieš tai dar parašiau savo draugui Andrejui Paniukovui, o po pokalbio su juo, klausimų nebeliko”, – apie atvykimą į mūsų šalį kalbėjo D.Otstavnovas.

Rusas prie komandos prisijungė užvakar, o vos po dviejų treniruočių – pasirašė sutartį.

“Mums to užteko, tad nėra prasmės delsti. Jis gerai žaidžia abiem kojomis, gerai žaidžia galva, o tokio žaidėjo mums šiame etape kaip tik ir reikėjo”, – sprendimą pasirašyti sutartį su D.Otstavnovu sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Rusas į protokolą turėtų būti traukiamas jau rytojaus LFF taurės rungtynėse su Marijampolės “Sūduva”.

“Nematau problemų – futbolo kalba visur yra vienoda. Nenoriu vertinti savo žaidimo, bet sportinė forma tikrai yra nebloga. Turiu tikslą – kiekvienose rungtynėse mušti įvarčius ir tuo prisidėti prie komandinio rezultato. Komandos pergalės yra visko pagrindas”, – savo filosofiją dėstė rusas, tapęs ketvirtuoju riterių naujoku per šį perėjimų langą.

LFF taurės aštuntfinalio rungtynės “Trakai” – “Sūduva” – šeštadienį 13.00 valandą Lietuvos futbolo federacijos stadione.

fkt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...