"Tottenham" pranoko "Real", "Bayern" nepasigailėjo turkų

Prestižinės Europos komandos tęsia pasiruošimą naujam sezonui.

Dar vieną pralaimėjimą draugiškų rungtynių cikle patyrė Madrido "Real" klubas. Po Marcelo klaidos įvartį įmušęs Harry Kane'as padovanojo Londono "Tottenham" komandai pergalę minimaliu skirtumu.

Vienintelis įvartis buvo įmuštas 22-ąją minutę, kai Marcelo, bandydamas išsaugoti į užribį skriejusį kamuolį, jį pamušė tiesiai H. Kane'ui ir šis likęs vienas prieš vartininką smūgiavo tiksliai.

Per likusį rungtynių laiką progų turėjo ir viena ir kita komanda, tačiau rezultatas taip ir nepasikeitė.

"Tottenham" draugiškame "Audi Cup" turnyro finale rytoj susitiks su Miuncheno "Bayern", kuris rezultatu 6:1 iš savo kelio patraukė Stambulo "Fenerbahče".

Nugalėtojų gretose išsiskyrė Thomas Mulleris, pasižymėjęs "hat-tricku". Dar po įvartį pridėjo Renato Sanchesas, Leonas Goretzka ir Kingsley Comanas.

Dar kitose draugiškose rungtynėse Norvergijoje viešinti "Manchester United" komanda tik paskutinėmis minutėmis įveikė vietos "Kristiansund" vienuolikę.

Po 90 minučių kovos komandos įvarčių taip ir nepasiekė, tačiau pridėto laiko metu į šeimininkų vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį tiksliai realizavęs Juanas Mata išplėšė "United" ekipai pergalę.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/j8T_kh2C_2A" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...