"Tottenham" namuose nubaudė progas švaisčiusią "Man City" ekipą

Anglijos "Premier" lygoje sekmadienį vakare buvo sužaistos paskutinės 25-ojo turo rungtynės.

Intriguojanti akistata įvyko Šiaurės Londone, kur vietos "Tottenham" priėmė "Manchester City" futbolininkus. Antrajame kėlinyje kiekybiniu pranašumu pasinaudojusi "Spurs" ekipa šventė pergalę 2:0.

Pirmajame kėlinyje "Man City" dominavo ir kėlė problemų Hugo Lloriso vartams. 40-ąją minutę auksinę progą išvesti svečius į priekį turėjo Ilkay'us Gundoganas, kai Mike'as Deanas po ilgos peržiūros skyrė 11 metrų baudinį.

"Man City" komandai šiuo pranašumu pasinaudoti nepavyko – H. Llorisas puikiai sureagavo į vokiečio smūgį.

Antrajame kėlinyje "Man City" toliau dominavo su kamuoliu. Arti įvarčio buvo Sergio Aguero, tačiau laiku ir vietoje atsidūrė Toby Alderweireldas, kuris apgynė H. Lloriso paliktus vartus.

60-ąją minutę įvyko lemiamas rungtynių lūžis – ukrainietis Oleksandras Zinčenka už pražangą, siekiant nutraukti greitą varžovą ataką, prieš save išvydo antrąją geltoną kortelę.

Mažumoje likęs "Man City" buvo bejėgis: jau po trijų minučių šeimininkus į priekį išvedė debiutantas iš Nyderlandų – Stevenas Bergwijnas. Jis puikiu šūviu iš baudos aikštelės nuginklavo Edersoną.

Pergalę "Spurs" futbolininkai įtvirtino nepraėjus 10 minučių – aikštėje tik kelias akimirkas praleidęs Tanguy'us Ndombele atliko puikų perdavimą Heungui-minui Sonui, kuris smūgiu pažeme pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

"Tottenham" po šios pergalės šoktelėjo į penktąją poziciją ir nuo "Chelsea" sumažino atsilikimą iki keturių taškų. "Man City" nuo lyderio "Liverpool" jau atsilieka 22 taškais.

Rezultatas:

"Tottenham" 2 - 0 "Man City"
63' [1 - 0] S. Bergwijn
71' [2 - 0] H-M. Son
40' I. Gundogan ("Man City") nerealizavo 11 m. baudinio
60' O. Zinčenka ("Man City") pašalintas iš aikštės


Startinės sudėtys:

"Tottenham": Lloris; Aurier, Alderweireld, Sánchez, Tanganga; Winks, Lo Celso; Bergwijn, Dele, Son; Lucas.

"Man City": Ederson; Walker, Fernandinho, Otamendi, Zinchenko; Rodri, De Bruyne, Gündogan; Mahrez, Sterling, Agüero.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...