"Tottenham" didvyris L. Moura: "Žodžiais to neįmanoma apibūdinti"

Praėjusią žiemą į Londono "Tottenham" už 25 mln. svarų sterlingų atvykęs Lucas Moura sunkiai galėjo įsivaizduoti, kad kiek daugiau nei po metų atves Anglijos komandą į UEFA Čempionų lygos finalą.

Trečiadienio naktį būtent taip ir atsitiko – "Tottenham" po dramatiškos kovos rezultatu 3:2 nugalėjo Amsterdamo "Ajax", o L. Moura "Spurs" gretose mušė visus tris įvarčius.

"Neturiu žodžių, kuriais galėčiau apibūdinti dabartinę savijautą", – teigė L. Moura. – Tai ypatingas momentas man. Esu be galo laimingas ir didžiuojuosi visais savo komandos draugais".

"Šia akimirka noriu pasidalinti su komanda, šeima ir draugais. Niekada nenustoju tikėti, kad čia atvykę galime laimėti ir pasiekti finalą. Mes intensyviai kovojome visas 95 minutes. Antrasis kėlinys buvo tiesiog neįtikėtinas, manau, kad visi sužaidė nuostabiai.

Dabar belieka mėgautis šiuo momentu, nes žodžiais to neįmanoma apibūdinti", – pridūrė brazilas.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">This is beautiful. Wow.<br><br>Moura reacting to the winning goal, no other sport like football. <a href="https://t.co/viyxC2MLtM">pic.twitter.com/viyxC2MLtM</a></p>&mdash; Cenk (@ForzaYids) <a href="https://twitter.com/ForzaYids/status/1126370301191831552?ref_src=twsrc%5Etfw">May 9, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>