Tarsi volu "Watford" ekipą pervažiavęs "Man City" per 18 minučių įmušė penkis įvarčius

Anglijos "Premier" lygoje šeštadienį vakare buvo sužaistos dar ketverios 6-ojo turo rungtynės.

Neįtikėtina įvarčių kruša buvo užfiksuota "Etihad" stadione, kur po praėjusiame ture patirto pralaimėjimo pyktį ant "Watford" komandos išliejo šeimininkė "Manchester City" komanda.

"Miestiečiai" jau per pirmas 18 rungtynių minučių įmušė penkis įvarčius ir pasiekė didžiausią pergalę Pepo Guardiolos eroje – 8:0.

"Man City" su šia pergale įsirašė į istoriją – penki įvarčiai per pirmąsias 18 minučių yra greičiausiai įgytas pranašumas "Premier" lygos istorijoje. Taip pat modernioje Anglijos lygos eroje niekam nėra pavykę po pirmojo kėlinio pirmauti rezultatu 5:0.

1-ąją minutę po fantastiško Kevino De Bruyne perdavimo pasižymėjo Davidas Silva. Jau po šešių minučių nuo 11 m. žymos antrąjį įvartį smeigė Sergio Aguero. 12-ąją minutę po rikošeto pasižymėjo Riaydas Mahrezas, dar po trijų minučių ketvirtąjį įvartį pridėjo Bernardo Silva, o į visišką bedugnę varžovus 18-ąją minutę pasiuntė Nicolas Otamendi.

Antrajame kėlinyje žaidimas taip pat vyko į vienus vartus. Bernardo Silva 49-ąją ir 60-ąją minutėmis įsirašė savo pavardę prie įvarčių autorių bei pirmą kartą savo karjeroje pasiekė "hat-tricką". Galutinis taškas šioje dvikovoje buvo padėtas 85-ąją minutę, kai savo fantastišką pasirodymą įvarčiu užbaigė K. De Bruyne.

Praėjusiame ture dviejų įvarčių deficitą panaikinęs ir du taškus iš Londono "Arsenal" atėmęs "Watford" turėjo susitaikyti su skaudžiausiu pralaimėjimu klubo istorijoje.

"Širšės" su 2 taškais lieka paskutinėje vietoje, o "Man City" grįžta į antrąją poziciją.

Kitose rungtynėse "Burnley" namuose nubaudė praėjusiame ture būtent "Man City" ekipą nugalėjusius "Norwich" futbolininkus, o Liverpulio "Everton" netikėtai krito prieš "Sheffield United".

Paskutinės vakaro rungtynės tarp "Newcastle" ir "Brighton" baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Rezultatai:

"Man City" 8 - 0 "Watford"
1' [1 - 0] D. Silva
7' [2 - 0] S. Aguero (11 m. baudinys)
12' [3 - 0] R. Mahrez
15' [4 - 0] B. Silva
18' [5 - 0] N. Otamendi
49' [6 - 0] B. Silva
60' [7 - 0] B. Silva
85' [8 - 0] K. De Bruyne

"Everton" 0 - 2 "Sheffield Utd"
40' [0 - 1] Y. Mina (į savus vartus)
79' [0 - 2] L. Mousset

"Burnley" 2 - 0 "Norwich"
10' [1 - 0] Ch. Wood
14' [2 - 0] Ch. Wood

"Newcastle" 0 - 0 "Brighton"

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...