T. Meunier: De Bruyne - vienas geriausių pasaulyje

Thomas Meunier mano, kad jo komandos draugas Belgijos rinktinėje Kevinas De Bruyne yra vienas geriausių saugų pasaulyje.

"Manchester City" žvaigždė per plauką liko nuo geriausio "Premier" lygos žaidėjo apdovanojimo, tačiau viso sezono metu buvo kertinė čempioniškos "miestiečių" ekipos dalis.

Jo svarbą bet kuriam vienuoliktukui supranta ir "Paris Saint-Germain" krašto gynėjas.

"Tikrai taip", - Goal.com paklaustas, ar De Bruyne laiko vienu geriausių pasaulio saugų, atsakė Meunier. Jis yra labai protingas futbolininkas, galintis žaisti tiek dešine, tiek kaire koja. Jis yra labai visapusiškas ir turi išskirtinį fizinį pasirengimą."

"Jis atlieka daugybę rezultatyvių perdavimų. Jis yra tokio tipo žaidėjas, kuris gali pakeisti rungtynių eigą kaip, pavyzdžiui, matėme Čempionų lygoje."

"Jis nuolatos tobulėja. Pažįstu jį nuo to laiko, kai atstovavo "Genk". Tuomet jis išvyko į Vokietiją, o tuomet... jis niekada nesustojo. Jis yra pastovus ir, mano nuomone, jis nusipelno "Premier" lygos žvaigždės statuso."

De Bruyne bus vienas pagrindinių Belgijos rinktinės, kuri, pasak Meunier, gali patekti į pasaulio čempionato pusfinalį, lyderių. Praėjusį sezoną su "Man City" marškinėliais jis iš viso įmušė 12 įvarčių bei atliko 21 rezultatyvų perdavimą.