T. Kroosas po lygiųjų Bilbao: "Per daug neliūdime, čia žaisti sunku bet kuriai komandai"

Madrido "Real" saugas Toni Kroosas liejo apmaudą, kad Ispanijoje jau buvo prarasti taškai, tačiau pripažino, kad juos pačius žaidimas tenkino, o ir varžovas buvo itin sudėtingas.

Ketvirtajame "La Liga" pirmenybių ture Madrido "Real" išvykoje sužaidė lygiosiomis su Bilbao "Athletic". Baskai pirmajame kėlinyje kėlė didžiulį pavojų "baltųjų" gynybai, tačiau antrajame kėlinyje svečiai žaidė geriau ir pasiekė išlyginamąjį įvartį.

"Žaisti šioje vietoje yra sunku bet kuriai komandai. Manau, kad bendrai paėmus mes nežaidėme blogai, todėl ir rezultatas nėra toks prastas", - po rungtynių sakė T. Kroosas.

"Antrajame kėlinyje žaidėme gerokai geriau. Galime įžvelgti ir teigiamų dalykų - nesutrikome po jų įvarčio ir antrajame kėlinyje sugebėjome rasti būdą, kaip nuginkluoti jų vartus.

Jaučiau, kad galime iškovoti tris taškus. Nežinau, ar būtume to verti, tačiau mes tikrai turėjome užtektinai progų, kad tai padarytume", - teigė vokietis.

T. Kroosas šioje akistatoje žaidė atraminio saugo pozicijoje. Paklaustas apie šią rolę aikštėje, vokietis problemų nematė: "Jaučiuosi gerai žaisdamas šioje pozicijoje. Tai ne pirmas kartas šį sezoną, kai žaidžiu giliai aikštėje. Bandžiau būti kuo ilgiau su kamuoliu, bet tai padaryti tikrai nebuvo lengva.

Šiame stadione mes visada susiduriame su sunkumais. "Athletic" naudoja aukštą spaudimą ir yra agresyvūs puolime."

Po lygiųjų Madrido "Real" nuo "Barcos" turnyrinėje lentelėje atsilieka dviem taškais.