T. Gravesenas prisiminė karjeros etapą Madride: "Negalėjau patikėti, kad manęs nori "Real"

2005 metais Madrido "Real" klube netikėtai atsidūręs danas Thomas Gravesenas viename interviu atskleidė, kad tuomet negalėjo patikėti, jog jam pasiūlymą pateikė šis Ispanijos sostinės klubas.

"Real" 2005 metų žiemą buvo priverstas lopyti skylę atraminio saugo pozicijoje ir dėmesys netikėtai pakrypo į tuomet Liverpulio "Everton" komandoje rungtyniavusį daną.

Daugumos "baltųjų" fanų T. Gravesenas iki pat šiol yra laikomas vienu keisčiausių pirkinių klubo istorijoje, o jo karjera čia truko apie 18 mėnesių.

"Buvau su broliu kine ir tuomet sulaukiau savo agento skambučio", – 2005-uosius prisiminė T. Gravesenas. – Pasakiau broliui, kad turiu atsiliepti ir išėjau į lauką. Tuomet mano agentas manęs paklausė: "Ką manai apie Madridą?".

"Iš pradžių pagalvojau, kad jis turi omenyje "Atletico", todėl jam atsakiau, kad esu patenkintas būdamas "Everton" klube.

Tuomet išgirdau jį sakant, kad tai Madrido "Real" klubas. Aš sušukau pakartodamas jų vardą. Jiems reikėjo greito sandorio ir aš net nespėjau suvokti, kaip jau žaidžiu už "Real", – pridūrė karjerą baigęs 43-ejų metų danas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...