T. Courtoisas: "Barcelona" nenori ištraukti "Chelsea"

Londono „Chelsea“ ekipos vartininkas Thibautas Courtoisas atskleidė, kad neturi jokių problemų dėl to, kad grupėje jie užėmė antrąją vietą. Taip pat belgas tiki, kad jokia komanda nenori susigrumti su „Chelsea“ Čempionų lygos aštuntfinalyje.

Londono ekipa aštuntfinalyje susikaus su „Barcelona“, Paryžiaus „Saint-Germain“ arba Stambulo „Besiktas“. Turnyro taisyklės neleidžia jiems susitikti su „Roma“, nes žaidė vienoje grupėje ir taip pat „Chelsea“ negali žaisti su Anglijos komandomis jau kitame etape.

„Kelios Anglijos komandos užėmė pirmą vietą, todėl mes žaisime tik su „Barca“, PSG arba „Besiktas“. Jei jūs paklaustumėte „Barcos“ žaidėjų ar jie nori žaisti prieš „Chelsea“, tai jie visi atsakytų, kad nenori.

Mes esame gera komanda ir bandysime daryti viską, kad tik nukeliautume kuo toliau Čempionų lygoje“, - teigė vartininkas.

Tiesa, pats futbolininkas yra kiek nusiminęs, kad jo buvusi ekipa Madrido „Atletico“ bus priversta žaisti Europos lygoje.

„Žaisti prieš „Atletico“ yra labai sunku. Galėjome įmušti daugiau įvarčių, bet Janas Oblakas sužaidė labai geras rungtynes. Jie yra labai pavojingi standartinėse situacijose ir sugebėjo mums įmušti įvartį.

Iš dalies yra gerai, kad jie iškrito iš turnyro, bet aš ten turiu daug draugų ir man yra skaudu matyti juos iškrentančius iš Čempionų lygos“, - kalbėjo belgas. Jis taip pat mano, kad „Atletico“ buvo pajėgi nukeliauti ir iki pusfinalio stipriausiame senojo žemyno turnyre.