T. Cahillas: "Ronaldo nusipelno "Auksinio kamuolio" labiau nei Messi"

Buvęs Australijos rinktinės puolėjas Timas Cahillas tvirtina, kad šių metų "Auksinio kamuolio" labiausiai nusipelno Cristiano Ronaldo.

34-erių metų futbolininkas praėjusią vasarą ėmėsi permainų ir išvyko rungtyniauti į Turino "Juventus". Nepaisant to, kad portugalas nėra rezultatyviausias "Serie A" žaidėjas, T. Cahillas įsitikinęs, kad šis futbolininkas "Juventus" perkėlė į visai kitą lygį.

Iki pat šiol favoritu laimėti "Ballon d'Or" yra įvardijamas Lionelis Messi, tačiau australas yra visai kitokios nuomonės.

"Aš renkuosi Ronaldo dėl to, ką jis šį sezoną padarė su "Juventus". Žinau, kad dauguma žmonių su tuo nesutiks", – teigė karjerą neseniai baigęs australas.

"Jis paliko "Real", atvyko į Turiną ir iškart davė didelį poveikį Italijos lygai. Niekada nemačiau žaidėjo, kuris duotų tiek daug klubams, kaip jis tai padarė "United" ir "Real".

Jam nepavyko šiais metais laimėti Čempionų lygos, tačiau jis vis tiek duodą milžinišką poveikį bet kuriam klubui. Įsivaizduokite kitą žaidėją, kuris būdamas tokio amžiaus galėtų išvykti į naują lygą ir demonstruoti tokį žaidimą.

Žinau, kad žmonės su manimi nesutiks, tačiau aš tiesiog vertinu jo profesionalumą", – pridūrė T. Cahillas.

C. Ronaldo nurungti L. Messi nebus lengva – argentinietis šį sezoną galimai iškovos du trofėjus ir yra įmušęs 22 įvarčiais daugiau nei portugalas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...