Sveikstantis F.Černychas tikisi netrukus grįžti į aikštę

Lietuvos rinktinės ir Lenčnos „Górnik" saugas Fedoras Černychas gydosi po pėdos operacijos ir tikisi vasario mėnesį jau pradėti sportuoti.

Rudens pabaigoje Lenkijos „Ekstraklasos" lygos lietuvis žaidė nepaisant traumos ir pelnė keturis įvarčius per tris pastarąsiąs rungtynes. Gruodį buvo atlikta operacija - dabar jam tenka vaikščioti su ramentais.

„Jau nuėmė gipsą, po truputį pradedu vaikščioti. Gal vasario 1-ąją jau vaikščiosiu be ramentų ir pradėsiu treniruotis, jei su koja bus viskas gerai", - interviu svetainei SportoweFakty.pl kalbėjo F. Černychas.

Lenkijos čempionato pavasario ratas prasidės vasario 13 d. F. Černychas optimistiškai žvelgia į ateitį ir neatmeta greito sugrįžimo į aikštę: „Kodėl gi ne? Jei dabar viskas bus tvarkoje, galėsiu sparčiai treniruotis ir rungtynėse įgysiu sportinę formą".

F. Černychas su 9 įvarčiais yra vienas rezultatyviausių žaidėjų Lenkijos „Ekstraklasoje" ir jo pasirodymas atkreipė kitų klubų dėmesį. Tačiau futbolininkas prisipažino, kad nesvarstė apie išvykimą iš Lenčnos. „Manau, kad nereikia nieko keisti. Pusmetis yra tik pradžia. Reikia žaisti visą sezoną. Vėliau žiūrėsiu, ką toliau daryti" - pabrėžė F. Černychas.

„Górnik" po 19 turų užima 11-ąją vietą, tačiau tik trimis taškais atsilieka nuo stipriausiųjų aštuntuko ir sieks pakovoti dėl vietos jame. „Dirbsime per treniruotes, kad nugalėtume. Neblogai žaidėme rudenį, o antrame rate privalome, mažų mažiausiai, pasirodyti taip pat", - sakė Lietuvos rinktinės žaidėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...