Svarbų mūšį su "Barcelona" pasitinkantis D. Simeone: "Felixas žais nuo pirmų minučių"

Madrido "Atletico" komandos sekmadienį vakare laukia beprotiškai svarbios rungtynės kovoje dėl "La Liga" titulo.

Po vakarykštės Madrido "Real" pergalės, "Atletico" atsilikimas nuo lyderių išaugo iki 6 taškų, todėl nusileidus "Barcelona" komandai, "rojiblancos" jau reikėtų vytis abu varžovus, kurie dar turi ir rungtynes atsargoje.

Diego Simeone, UEFA Čempionų lygoje prieš "Barceloną" laimintis kur kas dažniau nei "La Liga" pirmenybėse, atskleidė, kad rekordinis klubo pirkinys Joao Felixas, neseniai grįžęs į rikiuotę, pradės susitikimą nuo pirmų minučių.

"Jis atrodo vis geriau", – atskleidė strategas. – Progresas, apie kurį mes kalbėjome prieš mačą su "Granada", buvo padarytas. Jis neabejotinai žais nuo pradžių. Turime nuspręsti tik tai, ar jis rungtyniaus krašte ar kartu su Alvaro Morata".

Kalbėdamas apie pačią dvikovą, D. Simeone teigė: "Barcelona" yra stiprus varžovas, todėl rungtynės su jais visada yra komplikuotos.

Turime du žaidėjus, kurie negalės žaisti dėl traumų. Esame numatę kelis scenarijus į tai, ką mums yra paruošusi "Barcelona".

Į "Wanda Metropolitano" stadioną po daugiau nei šešių mėnesių grįš Antoine'as Griezmannas. Nepaisant titulų ir įvarčių, kuriuos jis pasiekė per savo karjeros etapą "Atletico" klube, šį vakarą nesitikima šiltų ovacijų jo atžvilgiu.

"Griezmanno istorija ir skaičiai kalba patys už save. Nieko daugiau pridurti neturiu. Nekalbėsiu apie jį, nes jis priklauso kitai komandai.

Žmonės patys priima sprendimus. Jūs žinote mano nuomonę apie jį kaip žaidėją", – trumpai pasisakė D. Simeone.

Intriguojanti "Barcelona" ir "Atletico" komandų dvikova prasidės 22 valandą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...