"Sūduvos" pergalė Kaune pažymėta nuostabiu A. Švrljugos įvarčiu

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai šį sezoną A lygoje Kauno „Stumbro“ komandą nugalėjo visus penkis kartus. O 31 turo rungtynėse Kaune tai padarė be didesnių sunkumų, pranokdami varžovus įtikinama persvara 4:1.

„Stumbro“ gynėjai su problemomis susidūrė jau nuo rungtynių pradžios. 8 minutę Robertas Vėževičius baudos aikštelėje atidavė kamuolį Danieliui Offenbacheriui ir austras galingu smūgiu nuo skersinio išvedė savo komandą į priekį.

Po kelių minučių „Sūduva“ turėjo puikią progą padidinti savo pranašumą, kai baudos aikštelėje ranka sužaidė Rafaelis Floro. Tačiau Sandro Gotalo smūgį nuo 11 m žymos atrėmė vartininkas Rodrigo Josviakis.

28 minutę vieną gražiausių šio sezono įvarčių įmušė „Sūduvos“ gynėjas Andro Švrljuga. Po efektingo S. Gotalo perdavimo kulnu A. Švrljuga pasižymėjo smūgiu per save.

39 minutę baudos smūgį maždaug iš 20 metrų realizavo Gersonas Acevedo ir marijampoliečiai įgijo trijų įvarčių pranašumą.

„Sūduvos“ komanda šiose rungtynėse sugebėjo neutralizuoti „Stumbro“ atakų lyderį Marcosą Juniorą, kuris varžovų vartams grėsmės nekėlė. Tad sužaidus valandą, kauniečių treneris Mariano Barreto pakeitė M. Juniorą.

Vietoje jo aikštėje pasirodęs Alseny Bah 64 minutę sušvelnino rezultatą, bet čempionai į tai atsakė savo įvarčiu. 67 minutę Vaidas Slavickas nestipriu smūgiu pažeme iš krašto įsuko kamuolį į vartus.

Rezultatu 4:1 nugalėjusi „Sūduva“ išlieka A lygos lydere. Tuo metu „Stumbras“ net po antro pralaimėjimo iš eilės išsaugojo trečiąją poziciją.

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/czVdggmQUC4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...