"Sūduvą" pagyręs S. Rebrovas: "Žmonės šios akimirkos laukė 15 metų"

Budapešto "Ferencvaros" ekipos futbolininkai atėmė istorinį kelialapį iš Marijampolės "Sūduvos", tačiau patekimas į UEFA Europos lygos grupių etapą vengrams buvo ne ką mažiau svarbesnis momentas klubo istorijoje.

"Ferencvaros" komanda į Europos futbolą sugrįžta po 15 metų. Komandos vyr. treneris Sergejus Rebrovas pripažino, kad ši pergalė reiškia labai daug.

"Žmonės šios akimirkos laukė 15 metų. Tai nuostabus jausmas ir didžiulis pasiekimas. Manau, kad nusipelnėme žaisti grupių etape ir dabar nekantriai lauksime burtų. Būsime pasirengę bet kam", – 15min citavo strategą.

Jau po pirmųjų rungtynių daugiau atakuoti žadėjęs S. Rebrovas džiaugėsi savo komandos pasirodymu, tačiau taip pat neužmiršo pagirti "Sūduvos".

"Labai džiaugiuosi savo vyrais, kurie du kartus šiose rungtynėse turėjo taisyti situaciją. Mane džiugino, kad buvome stiprūs tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Žaidėme prieš labai gerą komandą, su kuria kovoti yra itin sunku. Reikėjo ir sėkmės, o ji buvo mūsų pusėje", – pridūrė ukrainietis.

"Ferencvaros" klubas savo varžovus Europos lygoje sužinos šiandien 14 valandą.