Su "Real" vėl siejamas J. Mourinho: "Nematau problemų grįžti ten, kur žmonės tavęs nori"

Nuo treniravimo šiek tiek atsipūsti galintis Jose Mourinho pareiškė, kad sutiktų grįžti į Madrido "Real" klubą.

Žiniasklaidoje daug diskutuojama apie Madrido "Real" klubo pokyčius artėjančią vasarą. Lieka vis mažesnė tikimybė, kad Santiago Solari liks po sezono pagrindinėje komandoje, todėl su darbu "Real" klube jau yra siejami kiti strategai.

Vieni šaltiniai teigia, kad "baltųjų" pagrindiniu taikiniu yra Mauricio Pochettino, kiti – Massimiliano Allegri. Visgi gana didelė dalis "Real" klubo gerbėjų Ispanijoje norėtų pamatyti sugrįžtantį J. Mourinho.

"Ar grįžčiau į klubą, kuriame dirbau anksčiau? Jeigu tai būtų klubas su tinkama struktūra ir ambicijomis, manau, kad tuomet nekiltų jokių problemų", – "BeIN Sports" laidoje sakė portugalas.

"Reikia didžiuotis, kai klubas, kuriame dirbai anksčiau, nori, kad tu sugrįžtum. Madridas yra išskirtinis, istorinis klubas. Nemanau, kad yra tokių žmonių, kurie nežino apie jų Čempionų lygos titulus.

Jie Europoje padarė kažką neįtikėtino per paskutinius penkerius metus. Laimėti keturis ČL titulus per šį laikotarpį yra kažkas įspūdingo", – pagyrų savo buvusiam negailėjo J. Mourinho.