Su išvykimu šią vasarą sietas P. Pogba: "Ateitis viską parodys"

Paulis Pogba pagaliau nutraukė tylą ir pakomentavo situaciją dėl šią vasarą įvykusios dramos dėl jo ateities.

Prancūzijos rinktinės saugas sekmadienį padėjo "Manchester United" vienuolikei sutriuškinti Londono "Chelsea", nors žiniasklaidoje visą vasarą buvo rašoma apie tai, kad prancūzas šį sezoną rungtyniaus Ispanijoje arba Italijoje.

Pats futbolininkas dar per atostogas buvo užsiminęs, kad norėtų permainų. Į jį taikėsi Turino "Juventus" ir Madrido "Real", tačiau nė vienam iš šių klubų nepavyko įsigyti žaidėjo, nes į derybas nesileido "Man Utd" vienuolikė.

Po pergalės prieš "Chelsea" kalbėjęs P. Pogba neakivaizdžiai patvirtino, kad ir šį sezoną liks rungtyniauti Mančesteryje.

"Visada jaučiuosi gerai, kai gaunu galimybę žaisti futbolą. Tai yra mano darbas ir didžioji meilė", – kalbėdamas su savo šalies žiniasklaida teigė prancūzas.

"Visada atiduodu visą save, kai esu aikštėje. Visi žino, kad šią vasarą buvo pasakyti tam tikri žodžiai (apie galimas permainas – red.). Ateitis viską parodys.

Esu Mančesteryje, puikiai jaučiuosi su savo komandos draugais ir tikiuosi laimėti visose rungtynėse", – pridūrė žaidėjas.

Tiek Italijoje, tiek Ispanijoje dar neužsidarė transferų langas, tačiau jau aišku, kad klubai nepasieks susitarimo su "Man Utd".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...