Solskjaeras: "Pasirodymai yra geri, bet ne rezultatai"

"Manchester United" komanda pirmą kartą nuo 1989-90 metų sezono po septynių turų Anglijos "Premier" lygoje nėra surinkusi dviženklio taškų skaičiaus. Nepaisant to, Ole Gunnaras Solskjaeras dar neskuba peikti savo auklėtinių.

Pirmadienį "raudononieji velniai" vėl liko be pergalės, kai namuose priėmė Londono "Arsenal" komandą. "Man Utd" pirmavo, tačiau jau antrojo kėlinio pradžioje "kanonieriai" išlygino rezultatą ir pasiekė lygiąsias.

Po rungtynių kalbėjęs Solskjaeras pareiškė, jog jį tenkina komandos pasirodymai, nors ir rezultatai yra neigiami.

"Yra daug dalykų, kurie man suteikia pasitikėjimo šia komanda", – pareiškė norvegas. – Rezultatai yra vienintelis svarbus dalykas, tačiau mes taip pat galime kalbėti apie pasirodymus aikštėje. Galiu įvardyti šešis ar septynis gerus pasirodymus šiame sezone. Pavyzdžiui, rungtynės su "West Ham" rezultato prasme buvo itin prastos, tačiau jos nebuvo tokios blogos, kaip dauguma kalba".

Gynyboje vasarą pasistiprinusi "Man Utd" šį sezoną susidūrė su kita problema – puolimu. "United" tik vienose rungtynėse šį sezoną įmušė daugiau nei vieną įvartį.

Būtent apie šią problemą užsiminė Solskjaeras, kuris dar prieš prasidedant sezonui puolėjo pozicijoje parodė pasitikėjimą Marcusu Rashfordu, Anthony Martialiu ir Masonu Greenwoodu.

"Kiek kartų mes šį sezoną pirmavome minimaliu skirtumu, bet taip ir nepadvigubinome persvaros? Visa tai yra mokymosi procesas. Mes toliau sunkiai dirbsime, o su didesne patirtimi ateis ir daugiau teisingų sprendimų.

Kaip ir rungtynėse su "Southampton" ir "Wolves", taip ir prieš "Arsenal" pirmavome 1:0. Turime pasimokyti, kaip laimėti tokias rungtynes", – pridūrė Solskjaeras.