Solskjaeras neplanuoja pasikeitimų vartininko pozicijoje

Nepaisant to, kad Davidas De Gea yra susidūręs su rimtomis problemomis aikštėje, vyriausiasis "Manchester United" treneris Ole Gunnaras Solskjaeras neplanuoja permainų šioje pozicijoje.

Ispanijos rinktinės vartų sargas pastarosiomis savaitėmis pradėjo daryti kritines klaidas. "Man Utd" klubui dar lieka žaisti dvi rungtynes "Premier" lygoje, tačiau Solskjaeras net negalvoja apie Sergio Romero kandidatūrą.

"Davidas visą šią savaitę treniravosi ir yra pasiruošęs žaisti", – prieš artėjančią dvikovą su "Huddersfield" sakė Solskjaeras.

"Jis buvo fantastiškas visą šį sezoną. Paskutiniu metu žiniasklaidoje buvo nemažai neigiamų antraščių, tačiau jis turi su tuo susitaikyti. Mūsų vartininkų komanda yra turėjusi ir geresnių laikų, tačiau Davidas yra pasiruošęs žaisti šį sekmadienį", – pridūrė strategas.

Viena iš D. De Gea klaidų "Man Utd" galimai kainavo vietą Čempionų lygoje. Būtent po neužtikrinto ispano žaidimo praėjusį savaitgalį krito "Chelsea" įvartis, kuris sustabdė "United" nuo pergalės prieš tiesioginius konkurentus dėl ketvirtosios pozicijos.