Solskjaeras: "Martialis gali pasiekti Ronaldo lygį"

Ole Gunnaras Solskjaeras pasidžiaugė Anthony Martialio žaidimu rungtynėse su Londono "Fulham".

Talentingo prancūzo gyvenimas "Manchester United" klube po Jose Mourinho išvykimo gerokai pasikeitė – A. Martialis įsitvirtina startinėje sudėtyje ir įvarčiais prisideda prie komandos pergalių.

A. Martialis rungtynėse su "Fulham" pelnė gana panašų įvartį, kokį 2007 metais taip pat "Fulham" stadione pasiekė Cristiano Ronaldo.

"Abu įvarčiai yra panašūs, čia nėra jokių abejonių", – pareiškė Solskjaeras. – Puikiai atsimenu, kad tada turėjome gana prastas rungtynes, o Cristiano mačo pabaigoje įmušė tą įvartį".

Vėliau kalbėdamas apie A. Martialo karjeros perspektyvas, Soslkjaeras pareiškė, kad prancūzas turi užtektinai talento, kad pasiektų Cristiano Ronaldo lygį, kurį jis demonstravo "United" klube.

"Jeigu jis nori būti Cristiano lygyje, Anthony žino, ką turi padaryti. Viskas priklauso tik nuo jo pačio. Jis turi talento, kad tai pasiektų", – pridūrė strategas.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Martial’s goal literally reminded of Ronaldo’s goal all those years ago just watch this beauty again <a href="https://t.co/TImERKT0jO">pic.twitter.com/TImERKT0jO</a></p>&mdash; Tяυsτ №¹-Yahya™ (@RealistYahz10) <a href="https://twitter.com/RealistYahz10/status/1094243698089578496?ref_src=twsrc%5Etfw">February 9, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...