Solskjaeras: "Dabar galėjome turėti devynis taškus"

Ole Gunnaras Solskjaeras tvirtina, kad "Manchester United" ekipa per paskutines dvejas rungtynes turėjo surinkti visus įmanomus taškus.

Po to, kai savaitės pradžioje buvo sužaista lygiosiomis 1:1 su "Wolves", šeštadienį "Man utd" namuose paskutinėmis rungtynių akimirkomis nusileido Londono "Crystal Palace" komandai.

Prieš abu varžovus "Man Utd" mušė 11 m. baudinius, tačiau nė vienas iš jų tikslo nepasiekė. Kaip užsiminė Solskjaeras, "Man Utd" iš abiejų rungtynių nusipelnė gerokai daugiau nei taško.

"Esame nusivylę paskutinėmis dvejomis rungtynėmis. Jaučiame, kad prieš "Wolves" nusipelnėme pergalės, kaip jos buvome verti šiandien", – po rungtynių sakė norvegas. – Futbolas yra žiaurus ir ne visada gauni tai, ko esi vertas. Belieka tikėtis, kad kitose rungtynėse žaisime geriau, mušime savo įvarčius ir grįšime su pergale".

"Pirmasis kėlinys prieš "Crystal Palace" buvo ganėtinai prastas. Mes turėjome visišką kontrolę ir žaidėjai pamanė, kad šiame mače bus labai lengva. Mes neparodėme didelio noro atakuoti ir pelnyti įvartį. Per dažnai kėlėme kamuolius, o gynyboje nesupratome vienas kito, tai negali daugiau pasikartoti.

Antrasis kėlinys buvo gerokai malonesnis. Manau, kad mes buvome puikūs – spaudėme varžovus, neleidome jiems išeiti iš savo aikštės pusės, patys kūrėmės progas ir pasigedome tik įvarčių", – kalbėjo Ole.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...