Šokiruojantis E. Salos garso įrašas: "Atrodo, kad esu lėktuve, kuris pradės kristi"

Iki pat šiol be jokios žinios kartu su pilotu yra dingęs "Cardiff City" naujokas Emiliano Sala, kuris pirmadienį vakare iš Nanto turėjo atskristi tiesiai į Kardifą.

Ryšys su lėktuvo pilotu buvo prarastas prie Normandijos salų. Gelbėtojai antradienį išnaršė visas pakrantes, kur galimai galėjo nukristi "Piper Malibu" modelio lėktuvas.

Naktį paieškos buvo nutrauktos, nes darbus sunkino itin prastos oro sąlygos. Kaip teigė vienas iš gelbėtojų tarnybos vadovų, šansai, jog abu įgulos nariai dar yra gyvi, yra minimalūs.

Prieš skrydį E. Sala atsisveikino su savo buvusia komanda. Kaip teigia vienas iš jo buvusių kolegų, argentinietis neakivaizdžiai užsiminė, kad šiek tiek jaudinasi dėl skrydžio, mat tuo pačiu lėktuvu jis grįžo iš Kardifo.

Argentinos žiniasklaida paviešino galimai paskutinį E. Salos pokalbį "WhatsApp" grupėje. Garso įrašo fone buvo girdimi gąsdinantys lėktuvo variklio garsai, po kurių ir pats futbolininkas užsiminė, kad gali įvykti tragedija.

"Sveiki, broliukai. Kaip laikotės, pakvaišę žmonės?", – pokalbį pradėjo E. Sala.

"Broli, aš esu mirtinai pavargęs. Buvau Nante ir dariau dalykus po dalykų, dabar aš vykstu į Kardifą. Esu lėktuve, kuris bet kuriuo momentu gali pradėti kristi.

Rytoj po pietų pradėsiu treniruotis su savo nauja komanda. Pažiūrėsime, kaip viskas bus. Kaip jaučiatės jūs, broliai ir seserys?

Jeigu už valandos su puse neišgirsite jokių naujienų iš manęs, aš nežinau, ar jie kažką išsiųs dėl manęs, nes jie negalės manęs rasti, juk tu žinai... Tėti, kaip stipriai aš esu išsigandęs?", - pokalbį užbaigė futbolininkas.