Sniego karalijoje "Granitas" įrodė jėgą prieš "Spyrį"

Naujajam futbolo sezonui besiruošiantis "Klaipėdos granitas" šventė pergalę dar vienose draugiškose rungtynėse - Kauno nacionalinės akademijos aikštėje rezultatu 4:0 (1:0) įveikė Kauno "Spyrio" komandą.

Pirmajame kėlinyje įvartį pelnė pernai „Šiaulių“ gretose rungtyniavęs, o dabar su granitiečiais naujajam sezonui besiruošiantis Mindaugas Strauka. Antrajame kėlinyje kartą pasižymėjo Justas Vilavičius ir dukart Liutauras Rimkus (vienas – 11 m baudinys).

Kol kas su "Klaipėdos granito" ekipa pluša daugiausiai Klaipėdos regiono futbolininkai: iš praėjusio sezono ekipos - Artūras Kurbangalijevas, Rokas Borusas, Rokas Urbelis, Aivaras Lukošius, taip pat jo brolis, pernai vilkėjęs "Šilutės" ekipos marškinėlius, Deividas Lukošius, pernai "Atlanto" marškinėlius vilkėję Karolis Laukžemis ir Kazimieras Gnedojus bei būrys jaunųjų uostamiesčio futbolininkų - Villi Grigaitis, Levas Sonas, Liutaras Rimkus, Donatas Stankevičius, Justas Vilavičius, Nerijus Gečas, taip pat pernai „Šiaulių“ komandai atstovavę Titas Vitukynas ir Mindaugas Strauka, vartininkas iš Klaipėdos Tadas Simaitis, taip pat yra atvykęs ir centro gynėjas iš Rusijos (Sankt Peterburgo) Jegoras Potapovas.

„Legionierius kol kas palieka gerą įspūdį, gali būti, kad jis liks komandoje“, - sakė „Klaipėdos granito“ komandos vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius.

Anot jo, komanda pastarąsias savaites daugiau plušo fiziškai.

„Po sunkaus fizinio darbo aikštėje atrodome gana gerai. Vaizdas tenkina. Dabar labiau pereisime prie taktinių veiksmų“, - aiškino treneris.  

Tai jau buvo trečiosios granitiečių draugiškos rungtynės.

Priminsime, kad prieš savaitę klaipėdiečiai Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje rezultatu 3:2 (0:0) nugalėjo Kazlų Rūdos "Šilą", o prieš dvi savaites rezultatu 0:1 (0:1) nusileido Pakruojo "Kruojai".

Vasario 21 dieną „Klaipėdos granitas“ namuose planuoja sužaisti draugiškas rungtynes su „Šiaulių“ ekipa.

„Gal dar iki to laiko suplanuosime kokias draugiškas rungtynes. Norėtųsi rungtyniauti ir praktikuotis daugiau“, - sakė G. Jarmalavičius.

Šių metų Lietuvos futbolo A lygos čempionatą planuojama pradėti vasario 28 dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...