Serbijos žiniasklaida ir "Crvena zvezda" treneris nenuvertina "Sūduvos": "Tai pavojinga komanda"

Serbijos žiniasklaida ir Belgrado "Crvena zvezda" vyriausiasis komandos treneris Vladanas Milojevičius supranta, kad su Marijampolės "Sūduva" kovoti lengva nebus.

Lietuvos čempionų stebuklas Europoje, pradėtas dar praėjusiais metais, tęsiasi ir šią vasarą - marijampoliečiai šiandien vakare susigrums su aršia serbų armija, tačiau "Sūduva" jau savo veidą parodė pirmajame Čempionų lygos atrankos etape - pergalę namuose rezultatu 3:1 pasiekę lietuviai už turnyro borto paliko tituluotą ir gerokai turtingesnį APOEL klubą.

Serbijos žiniasklaida, o konkrečiai zurnal.rs, šiek tiek prisibijo neprognozuojamų marijampoliečių, tačiau V. Milojevičius įsitikinęs, kad pirmose rungtynėse jie pasieks norimą rezultatą.

"Crvena zvezda" į antrąją etapą prasibrovė tik po sunkios kovos palaužė Jūrmalos "Spartaks" - latviai atsilaikė pirmajame susitikime namuose, tačiau prie "raudonosios" serbų armijos subraškėjo jų gynybą: pralaimėjimas rezultatu 0:2.

Serbijos žiniasklaida pastebi, kad "Spartaks" yra gana panaši komanda į "Sūduvą". Pats strategas taip pat pripažino, kad latviai nebuvo parankiausi šiame etape.

"Spartaks" buvo neparanki komanda mūsų žaidėjams, tačiau mane, žinoma, labiausiai nustebino "Sūduva", kurios pergalė prieš APOEL buvo didžiausia staigmena pirmajame etape", - kalbėjo 48-erių metų futbolo specialistas.

Nepaisant to, kad pats strategas iš pradžių užsiminė apie didžiulę staigmeną, vėliau aiškino, kad toks "Sūduvos" žygis pirmajame etape jo nenustebino.

"Nepaisant to, kad jie buvo laikomi favoritais iškristi iš atrankos, marijampoliečiai manęs nenustebino. "Sūduva" yra konkurencinga komanda, kuri sugeba greitai pereiti iš gynybos į ataką. Abejos rungtynės prieš APOEL jiems buvo kone identiškos", - tęsė V. Milojevičius.

Savo ruožtu "Crvena zvezda" komandos gynėjas Vujadinas Savičius teigė, kad jiems pasisekė, jog antrajame etape nereikės kautis su APOEL: "Tikrai likome nustebinti tuo, kas išėjo į kitą etapą - tai tik parodo, kad čia nėra jokių favoritų.

Kaip bebūtų, džiaugiamės, kad susitiksime su "Sūduva", o ne APOEL. Tai nereiškia, kad mūsų laukia lengvas pasivaikščiojimas, mes esame motyvuoti ir pasiruošę kovai."

Rungtynės tarp "Sūduvos" ir "Crvena zvezda" šiandien prasidės 21 val. 30 min. Lietuvos laiku. Atsakomoji dvikova į Marijampolę persikels kitą trečiadienį.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Training today <a href="https://twitter.com/crvenazvezdafk?ref_src=twsrc%5Etfw">@crvenazvezdafk</a>  <a href="https://t.co/lBPfFN4LFl">pic.twitter.com/lBPfFN4LFl</a></p>&mdash; Rashid Sumaila (@rashidsumaila37) <a href="https://twitter.com/rashidsumaila37/status/1021495714730455040?ref_src=twsrc%5Etfw">July 23, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>