Savo progų neišnaudojęs "Real" išsiuntė "Barceloną" į Karaliaus taurės finalą

"Santiago Bernabeu" stadione trečiadienio vakarą įvyko lemiamos Karaliaus taurės pusfinalio rungtynės. Skaudžiai nudegęs Madrido "Real" klubas liko be finalo.

Ne vieną puikią progą pasižymėti turėjęs "Real" gavo antausį nuo "Barcelona" ekipos. Šaltakraujiškai puolime žaidę Ernesto Valverde auklėtiniai pasiekė pergalę rezultatu 3:0 ir nuliūdino visą Madridą.

Pirmoji dvikova Barselonoje baigėsi lygiosiomis 1:1, todėl Santiago Solari auklėtinius tenkino ir nulinės lygiosios. Po pirmojo kėlinio buvo artėjama prie šio rezultato, tačiau tada savo jėgą parodė Luisas Suarezas.

Pirmoji rungtynių pusė priklauso šeimininkams, kuriuos į priekį vedė 18-metis Vinicius Junioras. Brazilas plėšė varžovų gynybą ir turėjo keletą gerų progų pasižymėti, tačiau jo smūgiai nebuvo užtikrinti ir Marcas-Andre ter Stegenas susitvarkė su pavojumi.

Antrasis kėlinys taip pat prasidėjo agresyviu "baltųjų" žaidimu, tačiau viena greita svečių ataka pakeitė rungtynių scenarijų.

50-ąją minutę po puikaus Ousmane Dembele perdavimo Luisas Suarezas šaltakraujiškai nukreipė kamuolį į Keyloro Navaso ginamus vartus.

"Real" ekipai šis įvartis buvo itin netikėtas, po kurio krito ne tik žaidimo rimtas, bet ir pasitikėjimas savo jėgomis.

69-ąją minutę O. Dembele vėl bene identiškai iš krašto pasiuntė kamuolį link K. Navaso vartų, o ten nuo L. Suarezo kojų jį numušti bandęs Raphaelas Varane įsispyrė į savus vartus.

Madrido komandai buvo suduotas neatremiamas smūgis, po kurio visos viltys žengti į finalą buvo prarastos. 73-ąją minutę "Real" situacija jau tapo tragiška – Casemiro baudos aikštelėje prasižengė prieš Luisą Suarezą ir "Barca" gavo 11 metrų baudinį.

Jį realizavo pats L. Suarezas, kurio smūgis buvo tikslus ir "Barca" jau pradėjo šeimininkų triuškinimą.

Per likusį laiką daugiau įvarčių nebekrito ir "Barca" savo didžiausių priešų tvirtovėje atšventė patekimą į Karaliaus taurės finalą, kuris katalonams jau bus šeštas iš eilės.

Rezultatas:

"Real Madrid" 0 - 3 "Barcelona"
(Pirmas mačas: 1-1, galutinis rezultatas: 1-4)
50' [0 - 1] L. Suarez
69' [0 - 2] R. Varane (į savus vartus)
73' [0 - 3] L. Suarez (11 m. baudinys)


Startinės sudėtys:

"Real Madrid": Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón; Modric, Casemiro, Kroos; Lucas V, Benzema, Vinicius.

"Barcelona": Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Sergi Roberto; Dembélé, Suárez, Messi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...