Sausio 6 d. transferai ir gandai: J. Boatengo ateitis ir ambincingi "Everton" tikslai

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Į "Manchester City" komandos akiratį pateko Milano "Inter" vidurio gynėjas Milanas Škriniaras. Tiesa, pasiekti susitarimą dar šią žiemą yra praktiškai neįmanoma, todėl "miestiečių" taikinyje taip pat yra Donecko "Šachtar" atstovas Mykola Matvijenka. ("The Athletic")

***

Madrido "Getafe" prezidentas patvirtino, kad siekia pasiskolinti "Real" klubui priklausantį Brahimą Diazą. "Baltieji" tam nepasipriešina, tačiau vis dar nėra apsisprendęs pats futbolininkas. ("Marca")

***

"Sheffield United" nusitaikė į "CFR Cluj" puolėją Billelį Omrani, kuris šį sezoną per 30 rungtynių įmušė 13 įvarčių. ("The Sun")

***

Neišdegus planui už 30 mln. eurų į Angliją pasikviesti Turino "Juventus" vidurio gynėją Merihą Demiralą, "Leicester" sieks turką pasiskolinti iki sezono pabaigos, esą tokiu būdu jis galėtų įgyti daugiau patirties. ("The Sun")

***

"Calciomercato" teigia, kad Marcosas Alonso yra šios žiemos prioritetas Milano "Inter" klubui. Antonio Conte mano, kad ispanas yra idealus krašto gynėjas jo sistemai.

***

Turino "Juventus" po sezono sudarys konkurenciją Paryžiaus "Saint-Germain" klubui kovoje dėl Mauro Icardi įsigijimo. Puolėjas šį sezoną PSG garbę gina nuomos pagrindais. ("Calciomercato")

***

Miuncheno "Bayern" strategas Hansi Flickas žiniasklaidos atstovams atsakė, jog tikisi ir toliau komandoje matyti Jerome'ą Boatengą. Jis pastaruoju metu yra siejamas su persikėlimu į Londono "Arsenal".

***

Wojciechas Szczesny artėja link susitarimo su Turino "Juventus" dėl naujo kontrakto pasirašymo, galiosiančio iki 2024 metų. ("Calciomercato")

***

"Footmercato" skelbia, kad Londono "Chelsea" šią žiemą yra pasiruošusi įsigyti bent viena iš trijų klubo akiratyje esančių žaidėjų – Moussa Dembele, Wilfriedą Zaha arba Jadoną Sancho.

***

"Aston Villa" atsisakė planų į komandos gretas pasikviesti vartininką Joe Hartą. Visgi "Burnley" nesipriešins anglo išvykimui, jeigu atsiras potencialus pirkėjas. ("Daily Mail")

***

Miuncheno "Bayern" susidomėjo Dortmundo "Borussia" ekipoje rungtyniaujančio Achrafo Hakimi paslaugomis. Marokietis priklauso Madrido "Real" klubui, tačiau jis puikiai supranta, jog grįžęs į Ispanijos sostinės klubą nebus pirmasis pasirinkimas dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje. ("Marca")

***

Londono "Crystal Palace" pradėjo derybas su Liverpulio "Everton" dėl turko Cenko Tosuno nuomos. ("Daily Mirror")

***

Italijos žiniasklaida praneša, kad Arturo Vidalio agentas atvyko į Milaną išklausyti "Inter" vadovų nuomonės. Visgi Katalonijos leidžiamas dienraštis "Sport" teigia, kad "Barcelona", nepriklausomai nuo "Inter" pasiūlymo, nesiruošia atsisveikinti su čiliečiu.

***

Vigo "Celta" saugas Stanislavas Lobotka paskutines "La Liga" pirmenybių rungtynes stebėjo iš tribūnų. Slovakas laukia, kada "Napoli" pateiks galutinį pasiūlymą. ("Calciomercato")

***

Liverpulio "Everton" vadovybė tiki, kad klubui, pasitelkiant Carlo Ancelotti ryšius, pavyks iš Madrido "Real" pasiskolinti Jamesą Rodriguezą. ("Daily Mirror")

***

OFICIALU: Stambulo "Galatasaray" iki sezono pabaigos iš "Monaco" pasiskolino krašto puolėją Henry Onyekuru.

***

OFICIALU: Belgrado "Crvena zvezda" už 3 mln. eurų "Al Ahli" klubui iš Saudo Arabijos pardavė buvusį Londono "Chelsea" saugą Marko Mariną.