Sausio 24 d. transferai ir gandai: kova dėl E. Cavani ir susidomėjo sulaukęs D. Ceballosas

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Gabigolas į Milano "Inter" nesugrįš – puikų sezoną Brazilijoje sužaidęs puolėjas liks rungtyniauti "Flamengo" ekipoje, kuri ruošiasi pilnai išpirkti žaidėjo kontraktą. ("Calciomercato")

***

"Marca" praneša, kad Londono "Arsenal" klubas pirmauja lenktynėse dėl Madrido "Atletico" krašto puolėjo Thomo Lemaro įsigjimo.

***

Nuomos sutartį su Londono "Arsenal" nutraukti norintis Dani Ceballosas domina "Valencia" ir "Milan" klubus. (AS)

***

Londono "Crystal Palace" klubas tapo favoritu iš "Tottenham" pasiskolinti krašto gynėją Kyle'ą Walkerį-Petersą. ("The Sun")

***

Trumpam į Europą šį sezoną grįžęs Keisuke Honda susitarė dėl persikėlimo į Braziliją – jis sudarys sutartį su "Botofogo" klubu. ("Esporte Interativo")

***

21-erių metų kairiojo krašto gynėjas iš Šveicarijos Alanas Arigoni, šiuo metu rungtyniaujantis Turkijoje, sudomino "Barcelona" ir Londono "Chelsea" klubus, praneša "Blick".

***

"Manchester United" vadovybėje vyksta intensyvios kalbos dėl galimybės į komandą pasikviesti Edisoną Cavanį. ("The Telegraph")

"The Times" skelbia, kad Londono "Chelsea" čia jau pateikė pasiūlymą dėl E. Cavani nuomos. Visgi realiausia jo karjeros stotele yra įvardijama Madrido "Atletico" ekipa.

***

"Napoli" paruošė 20 mln. eurų vertės pasiūlymą už "Mainz" puolėją Jeaną-Philippe'ą Mateta, informuoja "Calciomercato".

***

"Bournemoth" įsijungė į lenktynes dėl galimybės įsigyti Danny Rose'ą. Dėl jo parašo šį mėnesį taip pat kovoja "Watford". ("Daily Mirror")

***

Berlyno "Hertha" sutiko pakloti 25 mln. eurų už "Lyon" saugą Lucą Tousartsą. Pats žaidėjas su Vokietijos klubu sudarys 5,5 metų kontraktą. ("L'Equipe")

***

Brahimas Diazas, sulaukęs pasiūlymo iš įvairių Ispanijos klubų, liks Madrido "Real" klube ir kovos dėl minučių aikštėje. ("Cope")

***

"Milan" susisiekė su Lisabonos "Benfica" dėl 20-mečio saugo Florentino. Jo sutartyje yra numatyta įspūdinga 100 mln. eurų išpirkos suma, tačiau "rossoneri" tikisi derybų. ("Sport Mediaset")

***

"Sky Sports" praneša, kad "Barcelona" ketina sudaryti konkurenciją Milano "Inter" klubui kovoje dėl Christiano Erikseno įsigijimo.

***

Pastaruoju metu nuviliantis Kepos žaidimas privertė Londono "Chelsea" klubą galvoti apie alternatyvas. "Mėlynieji" ketina rimtai stebėti "Burnley" vartininko Nicko Pope progresą. ("Daily Mail")

***

Nerandant kompromiso derybose dėl Olivier Giroud įsigijimo, Milano "Inter" klubas susidomėjo galimybe iš "Napoli" įsigyti vasarą į Italiją sugrįžusį Fernando Llorente. ("Sky Sports")

***

"Barcelona" susisiekė su "Valencia" dėl galimos Rodrigo Moreno nuomos. Toks planas jau neišdegė derybose dėl Pierre'o-Emericko Aubameyango, praneša "Sport".

***

OFICIALU: "Brighton" iš "Huddersfield" išpirko Aarono Mooy kontraktą, kuris šį sezoną komandoje žaidė nuomos pagrindais. Jis pasirašė 3,5 sutartį.

***

OFICIALU: Lisabonos "Sporting" už 7 mln. eurų iš Bratislavos "Slovan" įsigijo puolėją Andrazą Sporarą.

***

OFICIALU: Genujos "Sampdoria" iki sezono pabaigos pasiskolino "Napoli" gynėją Lorenzo Tonelli. Į sandorį įtraukta galimybė už 2,5 mln. eurų išpirkti žaidėjo sutartį.