Sausio 21 d. transferai ir gandai: "Bayern" nusitaikė į "Real" atstovą, E. Cavani – "Chelsea" akiratyje

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Miuncheno "Bayern" klubas domisi galimybe iš Madrido "Real" klubo pasiskolinti dešiniojo krašto gynėją Alvaro Odriozolą. Dani Carvajlio dubleriu esantis A. Odriozola yra pagrindinis bavarų kandidatas trumpalaikiam pastiprinimui, rašo Christianas Falkas.

***

Londono "Tottenham" pirmininkas Danielis Levy turėjo susitikimą su Florentino Perezu ir kalbėjosi dėl Garetho Bale'o situacijos. Mažai šansų, kad valas išvyks šią žiemą, tačiau "Tottenham" yra rimtai susidomėjęs pakovoti dėl jo parašo artėjančią vasarą. ("El Chiringuito")

***

Londono "Chelsea" įsitraukė į lenktynes dėl Edinsono Cavani įsigijimo, dėl kurio šią žiemą taip pat kovoja Ispanijos klubas, Madrido "Atletico". ("Daily Telegraph")

Savo ruožtu "Daily Mail" skelbia, kad urugvajiečio paslaugomis susidomėjo ir "Manchester United".

***

Victoras Mosesas jau atvyko į Milaną, kur šiandien oficialiai sudarys sutartį iki sezono pabaigos su "Inter" klubu. ("Sky Italy")

***

Fabrizio Romano praneša, kad Milano "Inter" sutiko su Londono "Tottenham" sąlygomis ir artimiausiu metu už Christianą Erikseną pateiks 20 mln. eurų pasiūlymą.

***

"Wolves" klubas parodė susidomėjimą Atėnų AEK puolėju Nelsonu Olivera, kuris jau anksčiau yra žaidęs "Premier" lygoje – vilkėjo "Norwich" marškinėlius. ("Sky Sports")

***

Londono "Arsenal" komanda vis dar galvoja apie Jerome'o Boatengo kandidatūrą ir transferų lango pabaigoje gali pateikti pasiūlymą Miuncheno "Bayern" klubui. ("Daily Star")

***

Puolėjo paieškas tęsiantis Londono "Tottenham" susidomėjo "Leicester" klubui priklausančiu Islamu Slimani, kuris šį sezoną nuomos pagrindais žaidžia Monake. ("Daily Telegraph")

***

Milano "Inter" atmetė "Man City" ir "Barcelona" klubų pasiūlymus už 20-metį vidurio gynėją Alessandro Bastoni, praneša "Gazzetta dello Sport".

***

"Wolves" pradėjo kalbėtis su Pirėjo "Olympiakos" dėl 25 mln. eurų vertinamo krašto puolėjo Danielio Podence. ("Daily Telegraph")

***

"Barcelona", ilgam netekusi Luiso Suarezo, pradėjo žvalgytis į įvairias alternatyvas. "Sport" praneša, kad katalonų akys krypsta į "Leipzig" snaiperį Timo Wernerį.

***

Driesas Mertensas artėjančią vasarą laisvuoju agentu greičiausiai netaps – puolėjas parodė norą pratęsti bendradarbiavimą su "Napoli" klub. ("Sky Italy")

***

Londono "Tottenham" ir Jose Mourinho neplanuoja atsisveikinti su Danny Rose'u, nors ir šis pastaruoju metu beveik nerungtyniauja. ("Daily Mail")

***

OFICIALU: "Aston Villa" už 10 mln. svarų sterlingų iš "Genk" įsigijo puolėją Mbwana Samatta, kuris su naujuoju klubu sudarė 4,5 sutartį.

***

OFICIALU: "Lyon" iki sezono pabaigos iš "Villarreal" ekipos pasiskolino krašto puolėją Karlą Toko Ekambi.