Sausio 19 d. transferai ir gandai: "Everton" pasiūlymas už E. Caną ir L. Podolskio sugrįžimas į Europą

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


"Daily Mail" skelbia, kad "Roma" rimtai susidomėjo Adnano Januzajaus paslaugomis. "Romėnai" norėtų "Real Sociedad" klubui priklausantis belgą pasiskolinti su galimybe išpirkti kontraktą po sezono pabaigos.

***

Jaunasis Milano "Inter" gynėjas Alessandro Bastoni sudomino "Barcelona" ir "Manchester City" klubus. ("Gazzetta dello Sport")

***

Londono "Chelsea" paruošė 48 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Brighton" vidurio gynėją Lewis Dunką, praneša "Daily Star".

***

Madrido "Atletico" ekipa, neišdegus planui prisivilioti Edinsono Cavani, bandytų pradėti derybas su Londono "Arsenal" dėl Alexandre'o Lacazette'o, kurio paslaugomis domėjosi jau prieš kelis metus. ("Mundo Deportivo")

***

"Marca" skelbia, kad Madrido "Real" šią žiemą atmetė kelis pasiūlymus dėl Jameso Rodriguezo nuomos.

***

"Newcastle" yra arti susitarimo su Milano "Inter" dėl krašto saugo Valentino Lazaro atvykimo į Angliją. "Šarkos" jį pasiskolins ir turės galimybę po sezono už 18-20 mln. eurų išpirkti kontraktą. ("FC Inter News")

***

Liverpulio "Everton" susidomėjo Emre Cano paslaugomis ir, pasak "Daily Mirror", yra paruošusi 30 mln. svarų sterlingų pasiūlymą.

***

Lukas Podolskis artimiausiu metu turėtų sudaryti trumpalaikę sutartį su Turkijoje įsikūrusiu "Antalyaspor" klubu. ("Goal")

***

"Daily Express" mano, kad Pepas Guardiola po sezono paliks "Man City" klubą ir sulauks finansiškai patrauklaus pasiūlymo iš Paryžiaus "Saint-Germain".

***

Londono "Chelsea" ekipai konkurenciją kovoje dėl Timo Wernerio įsigijimo sudarys "Liverpool" klubas, skelbia "Daily Mirror". "Leipzig" puolėją yra įvertinęs 60 mln. svarų sterlingų suma.

***

"Telefoot" skelbia, kad Paryžiaus "Saint-Germain" pradėjo derybas su Neymaro atstovais dėl sutarties pratęsimo.

***

"Aston Villa" deda pastangas, kad "Leicester" klubui priklausantis Islamas Slimani atsidurtų Birmingame. Jis šiuo metu nuomos pagrindais rungtyniauja "Monaco" ekipoje. ("Daily Mirror")

***

"Leipzig" tikisi šią žiemą sulaukti pasiūlymo iš Londono "Arsenal" dėl vidurio gynėjo Dayoto Upamecano. ("Daily Mirror")

***

"Leicester City" artimiausiu metu gali sulaukti užklausos iš "Manchester United" dėl Jameso Maddisono įsigijimo, mat derybose dėl Bruno Fernandeso dar nesimato finišo linijos. ("Daily Star")

"Sky Sports" priduria, kad dabar Lisabonos "Sporting" už B. Fernandesą užsiprašė 80 mln. eurų, kas iškart apsunkino galimybes sandoriui įvykti.

***

Milano "Inter" artimiausiomis dienomis turėtų oficialiai paskelbti apie Christiano Erikseno įsigijimą. ("Gazetta dello Sport")