Sausio 18 d. transferai ir gandai: "Arsenal" baigė derybas su L. Kurzawa, "Roma" tęsia kovą dėl X. Shaqiri

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


"Bundesliga" atstovai – Brėmeno "Werder" ir "Leipzig" – sudarys konkurenciją "Newcastle" klubui kovoje dėl Milano "Inter" krašto gynėjo Valentino Lazaro įsigijimo. ("Sky Germany")

***

"Roma" sulauks pastiprinimo vidurio gynėjo pozicijoje – Italijos sostinės klubas užbaigė derybas su "Atalanta" dėl 21-erių Rogerio Ibanezo įsigijimo. Jis pirmadienį atvyks atlikti medicininės patikros. ("Sky Sport")

***

Gianluca Di Marzio praneša, kad paskutinis Milano "Inter" pasiūlymas už Christianą Erikseną siekė 13 mln. eurų (+ 2 mln. bonusų). Londono "Tottenham" už daną vis dar reikalauja 20 mln. eurų.

***

Londono "Arsenal" pasiekė susitarimą su PSG klubo kairiojo krašto gynėju Layvinu Kurzawa. Jis, vasarą tapęs laisvuoju agentu, su "Arsenal" pasirašys penkerių metų sutartį. ("France Football")

***

Madrido "Real" klubas apie talentingo brazilo Reinierio įsigijimą paskelbs kitą savaitę. Derybos jau buvo baigtos sausio pradžioje, tačiau klubui reikėjo palaukti, kol žaidėjui sukaks 18-iolika metų. (AS)

***

"Genoa" pradėjo derybas su "River Plate" klubu dėl kolumbiečio Juano Fernando Quintero. Italai jį nori pasiskolinti su galimybe po sezono išpirkti teises į jį. (Gianluca Di Marzio)

***

"Milan" ir Zagrebo "Dinamo" klubams baigti derybas dėl Dani Olmo trukdo jo agentas. Klubai jau susitarė dėl 25 mln. eurų vertės sandorio, tačiau žaidėjo agentas reikalauja 7 mln. eurų komisinio mokesčio. ("Sportske Novosti")

***

"Bournemouth" yra susidomėjęs galimybe įsigyti Dortmundo "Borussia" krašto puolėją Jacobą Bruuną Larseną. Jis yra vertinamas 15 mln. eurų suma. ("Sky Sports")

***

"Lyon" veda derybas su "Villarreal" dėl krašto puolėjo Karlo Toko Ekambi, už kurį prancūzai siūlo 20 mln. eurų. ("France Football")

***

"AC Milan" ketina kreiptis į Turino "Juventus" dėl galimybės įsigyti savo vietos "senojoje senjoroje" nerandantį Emre Caną. ("Sport Mediaset")

***

"Daily Record" skelbia, kad "Manchester United" už talentingą "Birmingham" komandos 16-metį saugą Jude'ą Bellinghamą pateikė 25 mln. svarų sterlingų pasiūlymą.

***

"Barcelona" ir Turino "Juventus" pradėjo kalbas dėl galimų Federico Bernardeschi ir Ivano Rakitičiaus mainų, praneša Madride leidžiamas dienraštis AS.

***

Gianluca Di Marzio skelbia, kad "Roma" nepraranda vilties įsigyti Xherdano Shaqiri ir toliau veda derybas su "Liverpool".

***

"Aston Villa" pradėjo galvoti apie Steveno N'Zonzi kandidatūrą. "Roma" klubui priklausantis prancūzas šiuo metu nuomos pagrindais žaidžia "Galatasaray" ekipoje. ("Daily Mirror")

***

Londono "Tottenham" vairininkas Jose Mourinho asmeniškai kalbėjosi su Joao Cancelo dėl potencialaus sandorio. ("El Desmarque")

***

"Bild" skelbia, kad Londono "Chelsea" yra favoritas įsigyti "Leipzig" puolėją Timo Wernerį, tiesa, ne šią žiemą, bet artėjančią vasarą.