S. Solari krimtosi dėl iššvaistytų progų: "Laimi tie, kurie yra efektyvesni puolime"

Madrido "Real" viltys po penkerių metų susigrąžinti Karaliaus taurės titulą žlugo kartu su skaudžiu pralaimėjimu savo principiniam varžovui.

Trečiadienį "Santiago Bernabeu" stadione įvyko atsakomosios Karaliaus taurės pusfinalio rungtynės. Ne vieną puikią progą susikūręs "Real" už savo neišnaudotas galimybes buvo nubaustas "Barcos" – antroje mačo pusėje pabudęs Luisas Suarezas įmušė dublį ir padėjo katalonams rezultatu 3:0 žengti į finalą.

Po rungtynių itin liūdnu veidu spaudos konferencijoje pasirodė Santiago Solari, kuris pasidžiaugė komandos pasirodymu pirmajame kėlinyje, tačiau pripažino prastą realizaciją.

"Futbolas yra žaidimas, kuriame viską nulemia efektyvumas. Žaidėme tikrai neblogai, rodėme tinkamą energiją, tačiau atakos smaigalyje nebuvo užtikrinti", – kalbėjo S. Solari, kuris su šiuo pralaimėjimu greičiausiai prarado darbą kitam sezonui.

"Iš turnyro pasitraukėme garbingai, tačiau susitaikyti su šia nesėkme yra labai sunku. Turėjome savo šansų pirmajame kėlinyje, taip pat galėjome ne kartą išlyginti rezultatą, kai dar buvo 0:1.

Nė karto nepagalvojau, kad prarasime rungtynių kontrolę. Visgi varžovai įmušė savo pirmuoju bandymu, o dar galiausiai gavo "dovanėlę" mums įsimuš į savus vartus.

Neįmušėme, kai turėjome galimybę tai padaryti. Nieko daugiau apie šias rungtynes nepridursi", – nusivylimo neslėpė argentinietis.

Madrido "Real" komandai šį sezoną praktiškai lieka vienintelė viltis – jų taip pamilta UEFA Čempionų lyga. Kitą savaitę "baltieji" sieks sutvarkyti pradėtus darbus prieš Amsterdamo "Ajax".

"La Liga" pirmenybėse "Real" šiuo metu yra trečias. Juos nuo lyderės "Barcos" skiria devyni taškai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...