S. Ramosas: "Pirmajame kėlinyje buvo du akivaizdūs 11 m. baudiniai"

Madrido "Real" kapitonas Sergio Ramosas po rungtynių Barselonoje pasidžiaugė komandos pasirodymu, tačiau liko nusivylęs dėl kai kurių teisėjo sprendimų.

Dviejų Ispanijos grandų dvikova "Camp Nou" stadione baigėsi nulinėmis lygiosiomis. Madrido komanda dominavo pirmajame kėlinyje, tačiau "baltiesiems" pritrūko aštrumo puolime – iš 17 smūgių tik keturi skriejo į vartų plotą.

Nemažai diskusijų sukėlė du epizodai pirmajame kėlinyje, kai du kartus varžovų baudos aikštelėje galimai neleistinai buvo sustabdytas Raphaelis Varane. Iš pradžių jam į šlaunį įspyrė Clementas Lenglet, o vėliau už marškinėlių laikė Ivanas Rakitičius.

Visgi šie epizodai prasprūdo tiek pro teisėjų, tiek pro VAR akis.

"Po pirmojo kėlinio grįžę į rūbinę matėme šiuos epizodus – tai buvo du akivaizdūs 11 m. baudiniai. VAR yra tam, kad padėtų aikštės teisėjui, tačiau šį kartą mums sėkmė nenusišypsojo.

Nieko dėl to padaryti negalime. Neabejoju, kad kažkada prasižengsime patys, o VAR į tai nereaguos", – mintimis dalijosi S. Ramosas.

Kalbėdamas apie patį komandos pasirodymą, gynėjas pridūrė: "Negalime būti laimingi dėl rezultato, tačiau jis nėra prastas. Nėra lengva atvykti į "Camp Nou" ir žaisti taip, kaip tai darėme mes.

Daugiau mažiau kontroliavome rungtynes, susikūrėme gerokai daugiau šansų, tačiau keletas klaidų galiausiai lėmė nulinį rezultatą."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...