S. Ramosas apie kovą dėl lygos titulo: "Vis dar liko daug rungtynių"

Madrido "Real", kaip ir įprasta jam, antroje sezono pradžioje įgauna geriausią sportinę formą ir grįžta į kovą dėl visų įmanomų trofėjų.

"Baltųjų" komanda šeštadienį triumfavo Madrido derbyje ir bent laikinam nuo lyderės "Barcelona" komandos sumažino atsilikimą iki penkių taškų. Visgi katalonai dėl savo pozicijos jaučiasi saugiai – jie pergalės atveju vėl turės aštuonių taškų pranašumą.

Nepaisant gana didelio skirtumo, Madrido "Real" kapitonas Sergio Ramosas teigia, kad komanda dar neturėtų prarasti vilties.

"Mes atlikome savo darbą, kurį ir buvome užsibrėžę – sumažino atsilikimą nuo lyderių tiek, kiek buvo įmanoma. Turime palaukti "Barcos" rungtynių ir pažiūrėti, kaip bus toliau", – kalbėjo S. Ramosas.

"Sužaidėme tikrai geras rungtynes, todėl manau, kad rezultatas yra visiškai dėsningas. Iki pirmenybių pabaigos dar liko daug galimų taškų, tačiau mes žinome, kad bet kuri komanda gali įkąsti, taip kaip atsitiko pirmoje sezono pusėje.

Mes vis dar tikime, kad galime kovoti dėl visų trijų trofėjų. Atsilikimas lygoje mus motyvuoja, todėl toliau kausimės ir neduosime ramaus gyvenimo "Barcelona" komandai", – kalbėjo gynėjas, šį sezoną įmušęs jau 11 įvarčių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...