S. Pioli po lygiųjų su "Juventus" buvo nepatenkintas dėl lemiamo teisėjo sprendimo

"AC Milan" ketvirtadienį apmaudžiai išleido pergalę iš savo rankų pirmosiose Italijos taurės pusfinalio rungtynėse ir namuose su "Juventus" sužaidė lygiosiomis 1:1.

Milano ekipa pirmavo po 61-ąją minutę pelnyto Ante Rebičiaus įvarčio, tačiau jau per teisėjo pridėtą laiką 11 metrų baudinį realizavęs Cristiano Ronaldo išlygino rezultatą.

Būtent dėl skirto 11 metrų baudinio po rungtynių buvo nepatenkintas "AC Milan" strategas Stefano Pioli, kurio teigimu, Davide Calabria tame epizode tiesiog negalėjo savo rankos laikyti kitoje vietoje.

"Iš pradžių labiausiai piktas buvau dėlto, kad prieš pat 11 metrų baudinio epizodą buvo pražanga prieš Zlataną Ibrahimovičių, kurios teisėjas nefiksavo.

Po to prisiminiau, kad mums sezono pradžioje buvo parodytas panašus epizodas iš vienų rungtynių, kuriame teisėjas taip pat skyrė 11 metrų baudinį. Tąkart mums aiškino, jog tai yra teisėjo klaida, nes gynėjas tiesiog nematė kamuolio ir negalėjo sužaisti kitaip.

Čia viskas buvo lygiai taip pat - Calabria nematė kamuolio. Žaidėjas negali pašokti į orą, nepanaudojęs savo rankų" , - po rungtynių bendraudamas su "Rai" kalbėjo S. Pioli.