S. Niguezas trykšta pasitikėjimu: "Liverpool" taip pat turi silpnybių

Madrido "Atletico" saugas Saulis Niguezas pripažįsta, kad "Liverpool" šiuo metu demonstruoja įspūdingą sportinę formą, tačiau taip pat nenuvertina savo ekipos šansų.

Jau rytoj UEFA Čempionų lygoje prasideda aštuntfinalio etapas. "Liverpool" klubas atvyks į Ispanijos sostinę ir mes iššūkį "Atletico" komandai.

"Liverpool" šį sezoną Anglijos "Premier" lygoje per 26 rungtynes pasiekė net 25 pergales ir tik kartą sužaidė lygiosiomis.

Paklaustas apie šiuos įspūdingus "Liverpool" skaičius, S. Niguezas atsakė: "Vienintelis dalykas, ką galime padaryti, tai nutraukti šią seriją. Futbole nėra atminties – tai, ką padarei vakar, neturi prasmės."

Kalbėdamas apie "Atletico" rezultatus, futbolininkas teigė: "Iki Kalėdų turėjome gerą seriją, tačiau vėliau buvo sunkiau. Žmonės jau reikalavo mūsų "galvų". Manau, kad tai buvo neteisinga mūsų atžvilgiu, tačiau gyvenimas yra būtent toks.

Sirgaliai nušvilpinėjo tiek Cholo, tiek žaidėjus, jie yra labai reiklūs. Jeigu mums pavyks laimėti 2-3 rungtynes iš eilės, vėl viskas grįš į savo vėžes.

Žinome "Liverpool" stiprybes ir silpnybes bei būdus, kaip galime juos nubausti. Mums visą laiką reikėjo kovoti su stipriausiais klubais, todėl tai nėra kažkas naujo.

Privalome išspausti maksimumą iš namų rungtynių. Stadione bus neįtikėtina atmosfera, tikriausiai geresnė nei bet kada", – mintimis dalijosi ilgametis komandos žaidėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...