S. Mihajlovičiaus išpažintis: "Sergu leukemija, tačiau nepasiduosiu"

"Bologna" ekipos vyr. trenerio pareigas einantis Siniša Mihajlovičius pasidalijo itin skaudžiomis naujienomis.

Specialiai surengtoje spaudos konferencijoje 50-metis futbolo specialistas iš Serbijos pranešė, kad serga leukemija. Kaip pabrėžė pats strategas, jis su šia liga kovos, bet su treneriu darbu neatsisveikins – ir toliau vadovaus "Bologna" ekipai.

"Iš pradžių karščiavau, tačiau po atliktų testų paaiškėjo, kad sergu leukemija. Visą naktį verkiau ir dar dabar yra sunku susitaikyti, tačiau aš nebijau. Sunkiausia buvo įtikinti žmoną, kad turiu tokią ligą.

Dabar vyksiu į ligoninę ir nesulaukiu, kada pradėsiu kovą. Pasakiau savo žaidėjams, kad kovosiu tam, jog laimėčiau. To išmokiau juos būnant aikštėje. Aš neturiu jokių abejonių, kad laimėsiu šią kovą", – kalbėjo S. Mihajlovičius.

Strategui stiprybės palinkėjo garsios futbolo asmenybės, o iškart po spaudos konferencijos jį pasitiko jo sveikata susirūpinę "Bologna" sirgaliai.

Iki 2022 metų sutartį su dabartine komanda turintis S. Mihajlovičius anksčiau taip pat yra dirbęs "Milan", "Torino", "Fiorentina" ir kituose klubuose.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">Bellissimo l&#39;abbraccio dei tifosi del <a href="https://twitter.com/hashtag/Bologna?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Bologna</a> a <a href="https://twitter.com/hashtag/SinisaMihajlovic?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SinisaMihajlovic</a> dopo l&#39;annuncio della malattia in conferenza stampa. Ho i brividi. <a href="https://twitter.com/hashtag/ForzaSinisa?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ForzaSinisa</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Mihajlovic?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Mihajlovic</a>  <a href="https://t.co/pQxJEoHB2C">pic.twitter.com/pQxJEoHB2C</a></p>&mdash; Vero (@veronique__94) <a href="https://twitter.com/veronique__94/status/1150068332265189376?ref_src=twsrc%5Etfw">July 13, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...