S. Gerrardas dirbs "Liverpool" klubo akademijoje

Visai neseniai profesionalaus futbolininko karjerą baigęs Stevenas Gerrardas ilgai naujo darbo neieškojo - 36-erių metų "Liverpool" klubo legenda dirbs šios komandos jaunimo akademijoje.

Žiniasklaidos iškart po S. Gerrardo karjeros pabaigos pradėjo sklisti gandai, kad anglas pradės trenerio karjerą. Iš pradžių buvo manoma, kad buvęs saugas gali tapti vienu iš Jurgeno Kloppo asistentų, tačiau Anglijos futbolo legenda trenerio karjerą pradės nuo vaikų futbolo.

"Jaučiuosi lyg tai būtų gyvenimo ratas - grįžtu į tą vietą, kur ir prasidėjo mano karjera. Šis sprendimas nėra priimtas iš emocinės pusės, tai - geriausia ką galėjau pasiūlyti "Liverpool" klubui", - kalbėjo S. Gerrardas.

Iš viso S. Gerrardas "Liverpool" klube sužaidė 710 rungtynių ir pelnė 186 įvarčius. Sykį anglas triumfavo UEFA Čempionų lygoje, tačiau "Premier" lygos titulo su "raudonaisiais" saugas taip ir neiškovojo.

Po žinios, kad S. Gerrardas pradės trenerio karjerą "Liverpool" klubo akademijoje, kita šio klubo legenda Jamie Carragheris šmaikščiai pajuokavo tvirtindamas, kad jo buvęs komandos draugas priėmė teisingą sprendimą karjerą pradėtą nuo vaikų, o ne futbolo klubų, kaip galėjome įsitikinti Gary Neville'o pavyzdžiu.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...