Rungtynes Romoje prisiminęs E. Valverde apie pasitraukimą dar negalvoja

Ernesto Valverde šį sezoną turėjo galimybę su "Barcelona" po ketverių metų pertraukos laimėti treble, tačiau visos katalonų viltys žlugo nuvykus į "Anfield" tvirtovę.

"Barcelona" antradienio vakarą rungtynėse su "Liverpool" iššvaistė trijų įvarčių pranašumą ir vietą UEFA Čempionų lygos finale užleido varžovams.

Ernesto Valverde po dar vienos skaudžiai pasibaigusios Čempionų lygos nakties teigė, kad prisiima atsakomybę, o dėl savo tolimesnės ateities kol kas nesuka galvos.

"Ar tai kažkaip paveiks mano ateitį? Aš tikrai nežinau. Neturėjau pakankamai laiko pagalvoti apie tokius dalykus, tačiau viena yra aišku, kad treneris po tokių nesėkmių turi prisiimti atsakomybę", – pareiškė E. Valverde.

"Liverpool" šį vakarą buvo geresnis už mus ir turime su tuo susitaikyti. Rezultatas yra 4:0 ir jokių pasiteisinimų čia negali būti. Po antrojo įvarčio pasimetėme, o iškart po jo atėjo ir trečiasis. Jie tiesiog žaidė fantastiškai ir mums belieka juos pasveikinti su patekimu į finalą", – pridūrė strategas.

"Barcelona" tokią rungtynių patirtį jau yra turėjusi anksčiau – praėjusiais metais katalonai taip pat iššvaistė trijų įvarčių pranašumą, kai atsakomoje dvikovoje "Romai" komandai nusileido rezultatu 0:3.

"Blogiausia yra tai, kad toks scenarijus mums nutinka nebe pirmą kartą", – rungtynes Romoje prisiminė ispanas. – Skaudu ne tik mums, bet ir fanams. Mes norėjome padaryti viską, kad tai daugiau nepasikartotų".