Rugpjūčio 7 d. transferai ir gandai: "Crystal Palace" atmetė įspūdingą pasiūlymą už W. Zahą

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Manchester United" susidomėjimas Christianu Eriksenu ilgai netruko. "Sky Sports" praneša, kad danas neparodė didelio noro keltis į Mančesterį, todėl "raudonųjų velnių" klubas atsisakė planų įsigyti jį.

Tas pats šaltinis pabrėžia, kad C. Eriksenas laukia pasiūlymo iš Madrido "Real" klubo.

***

"Watford" pradėjo derybas su Danny Welbecku, kuris po išsiskyrimo su Londono "Arsenal" tapo laisvuoju agentu. ("Goal")

***

Pasak "Sky Sports", Londono "Crystal Palace" vakar atmetė įspūdingą Liverpulio "Everton" pasiūlymą už Wilfriedą Zaha. "Irisai" siūlė 70 mln. svarų ir du savo žaidėjus.

***

Zinedine'as Zidane'as į sudetį draugiškos rungtynėms su "Salzburg" neįtraukė Garetho Bale'o, Jameso Rodriguezo ir Mariano Diazo. Su visais trimis žaidėjais prancūzasi tikisi atsisveikinti iki transferų lango pabaigos. ("Marca")

***

Frankfurto "Eintracht" komanda galiausiai susitarė su Paryžiaus "Saint-Germain" dėl Kevino Trappo įsigijimo. ("Goal")

***

Turino "Juventus" patvirtino, kad Danilo atvyko atlikti medicininės patikros. Tikimasi, kad šiandien "Man City" ir "Juventus" užbaigs sandorį dėl Joao Cancelo ir Danilo mainų. Italijos čempionai taip pat sulauks dar 30 mln. eurų.

***

Su Briuselio "Anderlecht" jaunimu dirbantis Romelu Lukaku sulauks piniginės drausmės iš "Manchester United". Belgas nesitreniruoja su "raudonųjų velnių" komanda, nes tikisi, kad dar šią savaitę oficialiai išvyks rungtyniauti į Italiją. (BBC)

"Calciomercato" teigia, kad Milano "Inter" vėl pateikė naują pasiūlymą už belgą – 70 mln. svarų. "United" vis dar nori papildomų 5 mln.

***

"Napoli" pateikė 37 mln. eurų vertės pasiūlymą už "Gremio" krašto puolėją Evertoną, kuris šią vasarą buvo siejamas su Londono "Arsenal". (Di Marzio)

***

Paulo Dybalos prisivilioti nepajėgsiantis "Manchester United" kaip alternatyvą puolime mato Fernando Llorente, šiuo metu esantį be klubo. (Di Marzio)

***

Londono "Tottenham" neatmeta planų į komandą pasikviesti tiek Paulo Dybalą, tiek Philippe Coutinho. ("Sky Sports")

***

Liverpulio "Everton" netrukus užbaigs sandorį dėl Dijbrilio Sidibe įsigijimo. Prancūzas jau šiandien atliks medicininį patikrinimą ir užbaigs 15 mln. svarų sterlingų vertės sandorį. ("Sky Sports")

***

Sevilijos "Real Betis" sutiko sezonui paskolinti Victorą Camarasa "Crystal Palace" klubui, kuris po sezono galės įgyti visas teises į ispaną. ("Sky Sports")

***

"Wolves" pateikė 30 mln. svarų pasiūlymą už Turino "Juventus" gynėją Daniele Rugani, skelbia "Times".

***

Londono "Chelsea" klube vietos neturinčio Danny Drinkwaterio paslaugomis susidomėjo "Norwich City". ("Daily Mail")

***

OFICIALU: "Bournemouth" sezonui iš "Liverpool" pasiskolino talentingą krašto puolėją Harry Wilsoną.

***

OFICIALU: "Club America" už 1 mln. eurų mokestį susigrąžino Meksikos rinktinės vartininką Guillermo Ochoa.

***

OFICIALU: "West Ham" įsigijo perspektyvų vidurio gynėją iš Portugalijos. Goncalo Cardoso, rungtyniavęs "Boavista" ekipoje, anglams atsieis apie 2,7 mln. svarų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...