Rugpjūčio 4 d. transferai ir gandai: "Man Utd" ir "Barcelona" praneš apie ekipos naujokus

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Fabrizio Romano rašo, kad "Real Betis" krašto gynėjas Junioras Firpo šiuo metu atlieka medicininį patikrinimą "Barcelona" klube ir netrukus padės parašą ant penkerių metų sutarties.

***

Donny van de Beekas interviu metu patvirtino, kad Madrido "Real" klubas pradėjo derybas su Amsterdamo "Ajax" dėl jo įsigijimo. ("Fox Sports")

***

"La Gazzetta dello Sport" paskelbė, kad Milano "Inter" nėra suinteresuotas parduoti Mauro Icardi ir sutinka argentinietį palikti ant suolo iki pat kontrakto pabaigos.

***

Turino "Juventus" nori sustiprinti abu savo gynybos kraštus. "Calciomercato" teigimu, Italijos čempionai kalbasi dėl Danilo ir jauno "Barcelona" kairiojo krašto gynėjo Juano Mirandos įsigijimo.

***

Milano "Inter" pradėjo ieškoti pamainos Radja Nainggolanui ir jų dėmesį patraukė du saugai – Ivanas Rakitičius bei Kevinas Strootmanas. Abiejų žaidėjų ateitis dabartinėse komandose yra miglota. ("La Gazzetta dello Sport")

***

Philppe Coutinho iškart atmetė galimybę būti išnuomotam artėjančiam sezonui, praneša "Mundo Deportivo".

***

Miuncheno "Bayern" pasiekė žodinį susitarimą su Leroy'u Sane. Dabar Vokietijos čempionams lieka tik išspręsti finansinius dalykus su "Manchester City". ("Sky Germany")

***

Liverpulio "Everton" tikisi, kad vis dar pavyks susitarti su Londono "Chelsea" dėl vienerių metų Kurto Zouma nuomos. ("Daily Star")

***

Ole Gunnaras Solskjaeras spaudos konferencijoje garantavo, kad Paulis Pogba šį sezoną liks rungtyniauti "Manchester United" komandoje.

***

Praradus L. Sane ir vis dar nesuradus naujo vidurio gynėjo, "Manchester City" paskutinę transferų lango savaitę bandys derėtis dėl Isco ir Nathano Ake įsigijimo. ("The Express")

***

Romelu Lukaku taip pat sulaukė pasiūlymo iš "Napoli", tačiau jis jau yra apsisprendęs karjerą tęsti Turino "Juventus" komandoje. (Alfredo Pedulia)

***

Harry Maguire'as buvo užfiksuotas atvykstantis į "Manchester United" klubo būstinę, kurioje atliks medicininį patikrinimą ir užbaigs sandorį dėl rekordinio perėjimo. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: "Brighton" už klubui rekordinę 20 mln. svarų sterlingų sumą įsigijo "Bristol City" gynėją Adamą Websterį.

***

OFICIALU: Buvęs Madrido "Atletico" gynėjas Juanfranas sudarė vienerių metų kontraktą su "Sao Paulo" klubu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...