Rugpjūčio 27 d. transferai ir gandai: F. Llorente ir A. Sachezas grįš į Italiją

Europos klubai iki rugsėjo 2 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Roma" nori kuo greičiau atsisveikinti su Patriku Schicku, kad į jo vietą galėtų pasikviesti Madrido "Atletico" puolėją Nikolą Kaliničių. (Di Marzio)

Pats P. Shickas yra atsidūręs Stambulo "Fenerbahče" komandos akiratyje. ("Skor")

***

Milano "Inter" ir Turino "Juventus" klubų atstovai šią savaitę turėjo pokalbį dėl galimų Paulo Dybalos ir Mauro Icardi mainų. Abi komandos neatmeta galimybės baigti šį sandorį prieš pat žaidėjų perėjimų lango pabaigą. ("Gazetta dello Sport")

*** 

AS praneša, kad "Barcelona" yra pasiruošusi atsisveikinti su Ivanu Rakitičiumi. Ernesto Valverde sutiktų pasilikti kroatą, tačiau vadovybė norėtų kiek sumažinti konkurenciją vidurio aikštės pozicijoje.

***

"Manchester City" iš Edinburgo "Hearts" artėjančią žiemą tikisi įsigyti 17-metį vidurio gynėją Aaroną Hickey. Jis yra vertinamas 1,5 mln. eurų. ("Scottish Sun")

***

"Daily Mail" teigia, kad Christianas Eriksenas yra nusiteikęs šį sezoną likti Londono "Tottenham" komandoje, mat už jį taip ir nepateikė pasiūlymo nei Madrido "Real", nei "Atletico".

***

Tammy Abrahamas artimiausiu metu gali sulaukti naujo kontrakto Londono "Chelsea" klube. Puolėjui būs siūlomas dvigubai didesnis atlyginimas. ("The Sun")

***

"Monaco" vis dar kalbasi su Londono "Chelsea" dėl Tiemoue Bakayoko. Frankas Lampardas nerodo pasitikėjimo prancūzu, tačiau "mėlynieji" jį nori parduoti, o ne paskolinti, ko ir siekia "Monaco" klubas. (RMC)

***

Milano "Inter" ir "Manchester United" užbaigė derybas dėl Alexio Sanchezo, kuris į Italiją atvyks nuomos sutartimi. ("Corriere dello Sport")

***

"Bordeaux" į savo gretas siekia pasikviesti dar vieną Londono "Arsenal" atstovą. Prancūzai derasi dėl Mohamedo Elneny nuomos sutarties. ("Foot Mercato")

***

Ferlando Llorente karjerą pratęs Italijoje. "Tuttosport" informuoja, kad "Napoli" pasiekė susitarimą su ispanu, kuris jau šiandien turėtų oficialiai pasirašyti dviejų metų kontraktą.

***

Milano "Inter" sutiko už 15 mln. eurų parduoti komandoje taip ir neatsiskleidusį saugą Joao Mario. Jis prisijungs prie Maskvos "Lokomotiv". ("Gazetta dello Sport")

***

Madrido "Real" atmetė 15 mln. eurų pasiūlymą iš Paryžiaus "Saint-Germain" už Keylorą Navasą. "Baltieji" nori mažiausiai 20 mln. eurų. ("La Parisien")

***

OFICIALU: "Mallorca" iš "Watford" iki sezono pabaigos pasiskolino Kolumbijos rinktinės puolėją Cucho Hernandezą.

***

OFICIALU: Frankfurto "Eintracht" už 7 mln. euru iš Lisabonos "Sporting" įsigijo Vokietijoje jau žaidusį puolėją Basą Dostą.

***

OFICIALU: Emmanuelis Adebayoras sukirto rankomis su "Kayserispor" klubu iš Turkijos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...