Rodri – pakeliui į "Man City", "Atletico" jį pakeis "Real" saugu

Madrido "Atletico" šiandien ryte sužinojo galutinį Rodri sprendimą dėl tolimesnės ateities, skelbia "Marca".

Jų teigimu, 22-ejų metų Ispanijos rinktinės saugas pranešė, kad nori palikti komandą. Jis turėjo dvi pasirinkimo galimybes – išvykti į "Bayern" arba "Manchester City".

Pasak daugumos šaltinių, įskaitant ir Fabrizio Romano, Sergio Busquetso įpėdiniu nacionalinėje rinktinėje laikomas saugas pasirinko Pepo Guardiolos "miestiečių" komandą.

"Man City" jau pranešė "Atletico" klubui, kad artimiausiu metu aktyvuos Rodri sutartyje nurodytą išpirkos sumą – 70 mln. eurų.

Madrido "Atletico" ir tikėjosi sulaukti neigiamo atsakymo iš Rodri, todėl pastarąsias kelias savaites vedė intensyvias derybas su Madrido "Real" klubu dėl jo įpėdinio.

Juo taps prie Santiago Solari spindėjęs, bet Zinedine'ui Zidane'ui neįtikęs atraminis saugas Marcosas Llorente.

24-erių metų "Real" akademijos auklėtinis nesižvalgo į kitus pasiūlymus ir nori likti Madride. Jis jau susitarė dėl asmeninių kontrakto sąlygų, todėl dabar klubams lieka tik baigti derinti galutinę transfero sumą.

Nepaisant to, kad "Real" savo auklėtinį yra įvertinęs 50 mln. eurų, klubai turėtų pasiekti susitarimą dėl 40 mln. eurų sumos.

M. Llorente "baltųjų" ekipą buvo palikęs 2016-17 metų sezone, kai nuomos pagrindais žaidė "Alaves" klube. Savo ruožtu Rodri, profesionalo karjerą pradėjęs "Villarreal" klube, į "Atletico" grįžo praėjusią vasarą ir iškart tapo vienu geidžiamiausių pirkinių Europoje.