Rezultatyvioje "Arsenal" ir "Everton" dvikovoje – P. Aubameyango dublis ir "kanonierių" pergalė

Antrą pergalę iš eilės Anglijos "Premier" lygoje iškovojo Londono "Arsenal" komanda.

Mikelio Artetos diriguojama komanda namuose po rezultatyvios kovos 3:2 palaužė Liverpulio "Everton" vienuolikę ir pakilo į devintąją poziciją.

"Kanonieriams" susitikimas namuose prasidėjo tragiškai – jau kone pirmos atakos metu "irisai" pasiekė įvartį. Jo autoriumi smūgiu per save tapo Domincas Calvertas-Lewinas.

Visgi "Arsenal" padarė išvadas ir dar iki 33-os minutės sugebėjo persverti rezultatą savo naudai. 27-ąją minutę po puikaus Bukayo Saka perdavimo pasižymėjo Eddie Nketiahas, o į priekį komandą už 6 minučių išvedė Pierre'as-Emerickas Aubameyangas.

Tiesa, "Arsenal" ekipai į rūbinę teko žygiuoti ne tokia gera nuotaika – per pridėtą pirmojo kėlinio laiką rezultatą išlygino Richarlisonas.

Antrajame kėlinyje kova prasidėjo iš naujo, tačiau jau 46-ąją minutę "Everton" buvo nuliūdintas, kai antrą kartą šiose rungtynėse šeimininkus į priekį išvedė P. Aubameyangas.

Pačioje rungtynių pabaigoje "Everton" ekipai tašką galėjo išplėšti D. Calvertas-Lewinas, bet jo smūgis galva skriejo greta virpsto.

"Arsenal" po pergalės išlaiko 7 taškų deficitą prieš ketvirtoje vietoje esantį "Chelsea". Savo ruožtu "Everton" krenta į 11-ąją poziciją.

Rezultatas:

"Arsenal" 3 - 2 "Everton"
1' [0 - 1] D. Calvert-Lewin
27' [1 - 1] E. Nketiah
33' [2 - 1] P. Aubameyang
45+4' [2 - 2] Richarlison
46' [3 - 2] P. Aubameyang

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...