"Real" sezoną Ispanijoje užbaigė lygiosiomis su "Villarreal" (VIDEO)

Šeštadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse buvo sužaistos šešerios paskutinio 38-ojo turo rungtynės.

Pergalingai pirmenybių užbaigti nesugebėjo trečioje vietoje likęs Madrido "Real". Galingai pirmajame kėlinyje žaidę "baltieji" antroje rungtynių pusėje iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą ir sužaidė lygiosiomis 2-2 su "Villarreal".

"Real" komandoje šiandien buvo viena staigmena - vartus gynė Zinedine'o Zidane'o sūnus Luca, kuriam tai buvo debiutas šalies pirmenybėse.

Jau 11-ąją minutę Garethas Bale'as puikiu individualiu reidu išvedė "Real" į priekį. 32-ąją minutę pranašumą iki dviejų įvarčių padidino Cristiano Ronaldo - portugalas pasižymėjo galva.

Antrajame kėlinyje "baltieji" sumažino savo apsukas, o savo žiūrovų nuvilti nenorėjęs "Villarreal" grįžo į kovą - 70-ąją minutę nuostabų įvartį pasiekė Rogeris Martinezas.

"Submarinai" pralaimėti nesiruošė ir 85-ąją minutę išlygino rezultatą. Per likusį laiką "Real" turėjo dvi geras progas išplėšti pegalę, tačiau susitikimas pasibaigė taikiai.

"Real" su 76 taškais liko trečioje pozicijoje, tačiau svarbiausia sezono kova įvyks kitą šeštadienį - Čempionų lygos finalas su "Liverpool".

Likę susitikimai baigėsi "Celta", "Leganes", "Girona", "Getafe" ir "Sevilla" komandų pergalėmis.

Rezultatai:

"Villarreal" 2 - 2 "Real Madrid"
11' [0 - 1] G. Bale
32' [0 - 2] C. Ronaldo
70' [1 - 2] R. Martinez
85' [2 - 2] S. Castillejo

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/dtG1Y0kwlKQ" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

"Leganes" 3 - 2 "Real Betis"

 

"Celta" 4 - 2 "Levante"

 

"Las Palmas" 1 - 2 "Girona"

 

"Malaga" 0 - 1 "Getafe"

 

"Sevilla" 1 - 0 "Alaves"

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...