"Real" krečia netektys: Nacho nežais iki kitų metų, o T. Courtois "pasigavo" virusą

Ne itin sėkmingai pasibaigusios Madrido "Real" komandos rungtynės UEFA Čempionų lygoje kainavo dar dviejų žaidėjų iškritimą iš rikiuotės.

Šį sezoną dėl traumų kenčiantis Ispanijos sostinės klubas rungtynėse su "Club Brugge", kurios baigėsi lygiosiomis 2:2, po pirmojo kėlinio buvo priverstas atlikti du keitimus.

Kairiojo krašto gynėjo pozicijoje rungtyniavęs Nacho vietą aikštėje užleido Marcelo, o Thibaut Courtois vartuose pakeitė Aplhonse'as Areola. Iš pradžių atrodė, kad bent vienas iš šių keitimų yra atliktas taktiniais tikslais, tačiau po rungtynių paaiškėjo visai kitos aplinkybės.

"Real" patvirtino, kad abu žaidėjai po pirmojo kėlinio paliko stadioną – Nacho išvyko į ligoninę, o T. Courtois savo giminaičių pagalba grįžo į namus.

Vidurnaktį buvo pranešta, kad Nacho patyrė kelio raiščių traumą. Ispanui nereikės gultis ant operacinio stalo, tačiau be futbolo jam greičiausiai teks praleisti pustrečio mėnesio.

Savo ruožtu T. Courtois rungtynių metu turėjo žarnyno problemų. Teigiama, kad vartininkas "pasigavo" virusą ir stadioną paliko tik savo giminaičių pagalba. Belgas rungtynių dieną net sudegino kelis kilogramus.